انجیر میوه‌ای از خانواده توت است و برای برخی از بیماری‌ها مفید است اما این خوراکی به توصیه برخی پزشکان باید بر روی سفره عیدمان قرار بگیرد زیرا این خوراکی دارای کلسیم، ‌ فسفر و منگنز است.

حمید روستایی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: انجیر میوه‌ای از خانواده توت است و دارای کلسیم، فسفر، منگنز و پتاسیم است و همچنین به افزایش وزن پس از دوران نقاهت بعد از عمل یا بیماری نیز کمک کننده بسیار خوبی است. 

وی افزود: فیبر موجود در انجیر در برابر سرطان سینه نیز از بدن محافظت می‌کند و انجیر سرشار از پتاسیم است که به کنترل قند خون کمک می‌کند. 

وی اذعان داشت: انجیر خشک به دلیل فراوانی بیش از حد قند گاهی اوقات موجب پوسیدگی دندان افراد نیز می‌گردد و همچنین مصرف زیاد انجیر می‌تواند موجب اسهال نیز شود. 

زمان‌های گذشته به دلیل نبود آجیل و انواع این نوع خوراکی‌ها از انجیر خشک، توت خشک و غیره استفاده می‌شد که امروزه به دلیل فرهنگ‌سازی اشتباه مردم جامعه ما به سمت آجیل‌ها روی آوردند و ما باید با یک فرهنگسازی صحیح این خوراکی‌ها در سفره عیدمان جای دهیم.


انتهای پیام/
برچسب ها: انجیر ، سرطان ، قندخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.