حمید روستایی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: انجیر میوهای از خانواده توت است و دارای کلسیم، فسفر، منگنز و پتاسیم است و همچنین به افزایش وزن پس از دوران نقاهت بعد از عمل یا بیماری نیز کمک کننده بسیار خوبی است.
وی افزود: فیبر موجود در انجیر در برابر سرطان سینه نیز از بدن محافظت میکند و انجیر سرشار از پتاسیم است که به کنترل قند خون کمک میکند.
وی اذعان داشت: انجیر خشک به دلیل فراوانی بیش از حد قند گاهی اوقات موجب پوسیدگی دندان افراد نیز میگردد و همچنین مصرف زیاد انجیر میتواند موجب اسهال نیز شود.
زمانهای گذشته به دلیل نبود آجیل و انواع این نوع خوراکیها از انجیر خشک، توت خشک و غیره استفاده میشد که امروزه به دلیل فرهنگسازی اشتباه مردم جامعه ما به سمت آجیلها روی آوردند و ما باید با یک فرهنگسازی صحیح این خوراکیها در سفره عیدمان جای دهیم.
انتهای پیام/