گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته، خوردن تخم مرغ به میزان زیاد میتواند سبب بالا رفتن کلسترول بد خون و به دنبال آن بروز مشکلات قلبی- عروقی و نارسایی قلبی در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، تخم مرغ علاوه بر خواص درمانی و ویتامینهای مفید در ساختار خود یک منبع ارزشمند پروتئینی است و مصرف آن در حد استاندارد لازم است.
پزشکان توصیه میکنند، افراد در وهلهٔ اول برای مصرف تخم مرغ، باید تخم مرغهای سالم و بهداشتی که تازه و پوستهٔ آنها فاقد شکستگی است مصرف نمایند.
پزشکان توصیه میکنند، افراد مبتلا به مشکلات قلبی در هفته دو یا حداکثر با نظارت پزشک ۴ تخم مرغ به صورت خام پخته و یا سرخ شده با روغن کم، مجاز به مصرف میباشند.
پزشکان به افرادی که دچار مشکلاتی مانند دیابت، کلسترول بالا یا سایر مشکلات قلبی نیستند حداکثر تا مصرف ۶ عدد تخم مرغ در هفته را مجاز میدانند.
هر یک عدد تخم مرغ بزرگ دارای حدود ۱۸۶ میلی گرم کلسترول در ترکیب خود است که میتواند برای یک بیمار قلبی خطرناک باشد.
پزشکان در عین حال توصیه میکنند، افراد تخم مرغ را به صورت پخته مصرف نمایند تا سرخ شده زیرا در ترکیب آن روغن وجود ندارد.
انتهای پیام/