دکتر هوشنگ ساغری متخصص عفونی، در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تب مالت یک بیماری باکتریایی است و تنها راه پیشگیری از آن کنترل این بیماری در دامها و پرهیز از مصرف مواد لبنی غیر پاستوریزه است.
وی گفت: متاسفانه شیوع این بیماری در کشور ما در راس بیماریهای عفونی قرار دارد و دلیل اصلی آن نیز استقبال مردم از مواد لبنی طبیعی و تازه است.
ساغری افزود: افراد در هنگام مسافرت به مناطق روستایی تمایل زیادی به مصرف شیر تازه گاو و ماست و پنیر محلی دارند به همین دلیل شیوع این بیماری عفونی در کشور بیشتر است.
وی تصریح کرد: طحال و مغز استخوانی آسیب پذیر ترین اندامهای بدن در بیماری تب مالت هستند.
این متخصص عفونی اذعان داشت: از علائم این بیماری میتوان به تب، ضعف، احساس بیقراری،کسالت و ناتوانی اشاره کرد که چون شبیه علائم بیماری آنفولانزا است معمولا افراد از آن غافل میشوند.
وی در پایان گفت: توصیه میشود در سفرهای نوروزی از مصرف مواد لبنی پاستوریزه و غیر استاندارد پرهیز شود تا احتمال ابتلا به این بیماری به حداقل برسد.
انتهای پیام/