نیره احمدی متخصص تغذیه ورژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: درایام عید نوروز باید توصیههای تغذیهای در مورد شیرینی و شکلات را فراموش نکرد زیرا با رعایت چند نکته ساده میتوان از چاقی، اضافه وزن و خراب شدن پوست جلوگیری کرد.
وی افزود: افراد دیابتی باید بدانند که شیرینی جات به دلیل غنی بودن از قندهای ساده به هیچ عنوان برایشان توصیه نمیشود بنابر این این افراد ازانواع شکلاتهای رژیمی مخصوص بیماری دیابت در منزل داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: اغلب شیرینیها، خصوصا شیرینی های (تر) از انواع روغنها و چربیهای جامد اشباع که اتفاقا حاوی اسیدهای چربی ترانس هستندتهیه می شوند که عامل اصلی افزایش چربیهای مضرخون میباشند.
وی در ادامه گفت: به همین دلیل باید مصرف آنها خصوصاً برای بیماران قلبی و عروقی و افرادی که چربی خون بالایی دارند، درحداقل مقدار توصیه می شود.
وی عنوان کرد: برای پذیرایی از مهمانان ومصرفی خانواده باید از یکی دونوع از انواع شیرینیها و شکلاتها آن هم در سایزهای کوچکتر مورد استفاده قرار دهید.
وی در پایان گفت: کاکائوهای مرغوب را به دلیل داشتن مواد مفید برای سلامتی سیستم قلب وعروق و پاک شدن راحتتر ازسطوح دندانها را جایگزین شکلاتها و تافیهای چسبناک کنید.
انتهای پیام/