به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، توانایی اینترنتی در جهت دسترسی افراد سراسر دنیا به یکدیگر، بدون در نظر گرفتن موقعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگیشان باعث استفاده زیاد از این تکنولوژی شدهاست و رشد سریع تکنولوژی در عرصه اینترنت مشکلاتی چون خیانت اینترنتی را به دنبال داشته است.
زهرا لک روانشناس در این زمینه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گفت: قصد اولیه در ارتباط خیانتهای احساسی به شکل دوستی شروعو با اعتماد پیش میرود و با نزدیکتر شدن به یکدیگر مکالمات خصوصیتر شده، فره متاهل کم کم شخص دیگری را جایگزین همسرش میکند و در نتیجه این صمیمیتها، فاصلهها بین زوجین بیشتر میشود.
وی یکی از دلایل ایجاد ارتباط با فرد دیگر در فضای اینترنتی را عدم ارضاء نیازهای روحی و عاطفی در خانواده دانست که ریشه اغلب این مشکلات خانوادهها را در نبود محبت، رفتارهای عاشقانه، مشکلات اقتصادی میتوان خلاصه کرد.
زهرا لک افزود: مردها در عین تعهد به همسر خود در صورت کمبود نیازهای عاطفی و جنسی به زن دیگری جذب میشوند، در حالی که زنها تا مادامیکه از طرف مرد خود از هر نظر تامین شوند، بر تعهد زناشویی پایبند هستند و به محض تداخل در عواطف و نیازهای مالی، معیشتی از سوی مرد، زن به سوی خیانت و بیراهه میرود که این خیانت عاطفی برای خانمها و خیانت جنسی برای آقایان نابخشودنی است و منجر به صدمههای غیر قابل جبران برای طرفین از قبیل طلاق عاطفی و حقوقی میشود.
وی افزود: سرچشمه خیانت بیوفایی است که اشکال متعددی از قبیل بیوفای عاطفی به صورت درد دل کردن با غریبه غیر همجنس؛ در میان گذاشتن اسرار زندگی زناشویی، عشق ورزیدن و ؟ مواردی که از چشم همسر پنهان است را شامل میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خیانت در زندگی زناشویی امری ضد اخلاقی است که اثرات آن گریبانگیر فرد خواهد شد و نتیجه کلی آن در آخر چیزی جز شرمندگی نیست همچنین شیوع خیانت در بستر جوامع به خانواده منجر میشود و باعث می شود خانواده که مهد تعلیم و تربیت است،صدمات زیادی را متحمل شود.
انتهای پیام/
این موضوع باعث شده با انگیزه درس بخونم.داور همیشه به عشق داوریش که سوت میزنه.زمین بهشت مادریش.هیچ مشکلی سد راهم نمیشه چون زخم قلب خورده ام شدید.برام دعا کنید