وی گفت: والک از راسته مارچوبه سانان است و رویش و برداشت آن در فصل بهار است.
خادمالحسینی با بیان مشخصات گیاه شناسی این گیاه افزود: طول ساقه هوایی به 30 الی 50 سانتی متر رسیده و پیاز بسیار مقوی و معطر دارد گلها ستارهای و بر روی یک حلقه قرار میگیرند و برگهای بیضوی و براق که در اروپا در سالاد و سس استفاده میشود.
این کارشناس گیاهان دارویی به خواص این گیاه اشاره و تصریح کرد: والک ضد قارچ است و براساس نتایج تحقیقاتی که دو دانشمند در سالهای 1993 تا 1996 انجام دادند این گیاه بیماریهای قلبی، عروقی و "آریتمی قلب" را کاهش میدهد.
وی به خواص آب و عصاره این گیاه اشاره کرد و گفت: زمانی که عصاره را در محیط خانه قرار میدهیم ضدعفونی کننده و ضد بید است.
خادمالحسینی افزود: والک بسیار مفید برای درمان سو هاضمه و اسهال است در اروپا بیشتر برای درمان برونشیت و آسم استفاده میشود و در ایران نیز برای درمان آسم و رفع تنگی نفس به کار میرود.
خادمالحسینی در پایان به خواص والک اشاره کرد و افزود: این گیاه خون را رقیق و قلیایی میکند.
انتهایپیام/