دکترشهرزاد محمدیان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگوبا خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در رابطه با علل سردردهای عصبی گفت: در هنگام استرس، عضلات شانه، گردن و فک گرفتگی پیدا میکند و روی عروق خونی فشار میآورد. درد از طریق اعصاب عروق به مغز منتقل میشود که ازعلل آن میتوان به نشستن بسیار طولانی و یا در وضعیت بد، قندخون پایین، آلرژی غذایی، خواب ناکافی، مصرف مایعات ناکافی و غیره اشاره کرد.
وی افزود: این نوع سردردها از پشت سر شروع و سپس منتشر میشود. همچنین فشار روی سر از نیم ساعت تا چند ساعت و چند روز طول میکشد.
دکتر محمدیان در رابطه با درمان تغذیهای این بیماری خاطرنشان کرد:جایگزینی مواد غذایی میکروسکوپی(ریزمغزها)در شرایط استرس ضروری است. مهمترین آنها شامل ویتامین ای، بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم و غیره است. همچنین هنگام ابتلا به این بیماری باید از مصرف قهوه پرهیز شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: بعضی از سردردهای عصبی به علت رژیم غذایی افراد است و با حذف بعضی مواد حساسیتزا، مانند: گندم، لبنیات، ذرت، سویا و شکلات، این بیماری بهبود مییابد. این غذاها باید به صورت کامل و به مدت 2 هفته حذف شوند همچنین مرکبات، گوشت قرمز، فرآوردههای ترشی و نوشابههای گازدار، ممکن است سردرد را تشدید کند.
انتهای پیام/