در گلوکمای مادرزادی نوزاد با آب سیاه به دنیا می‌آید و سیاهی چشم بزرگتر از حد معمول است.

احمد میرشاهی جراح متخصص چشم و فوق تخصص جراحی شبکیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آب سیاه مادرزادی یا گلوکمای مادرزادی در بیمارانی که از ابتدا یک "نقص ژنتیکی" در مراحل اولیه جنینی دارند اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: در بیماری گلوکمای مادرزادی در اصل نوزاد با آب سیاه به دنیا می‌آید و معمولا سیاهی چشم بزرگتر از حد معمول است بنابراین در این موارد زمانی که پدرو مادر متوجه می‌شوند چشم کودک درشت تر و یا سیاهی بزرگتر از حد معمول است.

وی گفت: آب سیاه به 2 دسته عمده تقسیم می‌شود دسته اول مادرزادی هستند که از بدو تولد یا در 6 ماه اول در نوزاد خود را نشان می‌دهد و نوع دوم در بالغین وجود دارد که به 2 نوع زاویه بسته و زاویه باز است و منجر به "کاهش بینایی" می‌شود.

وی اظهار داشت: راه‌های درمانی در نوزادان غالبا جراحی است و حتما باید جراحی آب سیاه برای نوزاد انجام شود و بعد از جراحی داروهایی به شکل قطره برای نوزاد تجویز می‌شود که باعث کاهش فشار چشم می‌شود در مورد بزرگسالان اگر به شکل زاویه بسته حاد آب سیاه خود را نشان دهد بهترین درمان لیزر است. هرچند که در مرحله حاد فشار چشم خیلی بالا است و مسلما بیمار باید داروهایی به شکل خوراکی و قطره استفاده کند تا فشار کاهش یافته و سپس برای درمان اقدام شود.

میرشاهی گفت: در انواع زاویه بسته مزمن اینگونه بیماران باید در ابتدا قطره و دارو برای کاهش فشار چشم مصرف کنند در صورتی که دارو به کاهش فشار جواب نداد سپس روش‌های جراحی با لیزر انجام می‌شود.

وی در پایان توصیه کرد: اشخاصی که سابقه خانوادگی دردهای مزمن چشمی دارند حتما برای اندازه گیری فشار چشم به پزشک مراجعه کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: چشم ، آب سیاه ، مادرزادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار