وی افزود: با توجه به اینکه غذاهای خانگی نسبت به غذاهایی که در اماکن آلوده پخته میشوند سالمتر است ولی باید دانست که بعضی از این غذاهای خانگی میتواند در شرایطی آلوده و خطرساز نیز باشد.
وی ادامه داد: در بین غذاهایی مثل کباب و کتلت و همچنین انواع سالادها مثل الویه آلودگی بیشتری دارد.
وی اظهار داشت: در جاده و مسافرت افراد باید بیشتر از غذاهای کنسروی سالم استفاده کنند زیرا این مواد به علت نگهداری مناسب از آلودگی برخوردار نیستند.
وی خاطرنشان کرد: نکتهی مهمی که در مسافرت لازم است به آن توجه کرد این است که مواد غذایی خود را از دستفروشها و مغازههای بین جادهای تهیه نکنند زیرا این خود باعث آموزش نامناسب والدین به فرزندان میشود و ممکن است این رفتار نامناسب نسل به نسل منتقل شود.
انتهای پیام/