مجید حقی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در تشخیص آجیل مرغوب و جدا کردن آن از یک آجیل غیرسالم چند مشکل وجود دارد. در آجیلهای غیرسالم مادهای به نام "آفلاتوکیسن" وجود دارد که نوعی آلودگی قارچی است و با چشم دیده نمیشود و در آینده میتواند فرد را دچار مشکل کند.
حقی افزود: با نمک و افزودنیهایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه میکنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی میماند و ایجاد سرطان میکند. بهتر است افراد از آجیلهای بستهبندی شده خریداری کنند که تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته درج شده است.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: متأسفانه در آجیلها به جای رنگ غذا از رنگهای صنعتی استفاده میکنند باید در نگهداری آجیل دقت کرد تا در محیط خشک نگهداری شوند و در یخچال نگهداری نشوند چون محیط یخچال که کمی رطوبت داشته باشد کمک به رشد قارچ در آجیل میکند.
انتهای پیام/