به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه لندن کالج با مطالعه روی ۶۵۲۲۶ نفر در مدت هفت سال به این نتیجه رسیدهاند که خوردن هفت تا ده نوبت میوه و سبزی در روز خطر مرگ را تا ۴۲ درصد کاهش میدهد.
پژوهشگران لندن کالج میگویند کسانی که بیشتر میوه و سبزی میخورند کمتر از بقیه در معرض خطر مرگ به علت هر نوع بیماری و به ویژه مرگ ناشی از "بیماریهای قلبی"، "سکته مغزی" و "سرطان" قرار دارند، بنابراین توصیه رسمی در مورد خوردن پنج نوبت میوه و سبزی در روز بهتر است به هفت تا ده نوبت افزایش یابد.
دکتر ایینلولا سرپرست این گروه پژوهشی میگوید: پیام اصلی این است که هرچه بیشتر میوه و سبزی بخورید خطر مرگ در سنی که هستید کمتر میشود.
اما پروفسور تام ساندرز، استاد کینگز کالج لندن میگوید این موضوع قبلا ثابت شده که کسانی که میوه و سبزی زیاد میخورند افرادی مسئول و تحصیلکرده هستند و درآمد بالاتری دارند، به همین دلیل هم کمتر در معرض بیماری قرار دارند.
انتهای پیام/