یکی از ترفندهای بازاریاب‌ها برای موفقیت در کسب و کار خود استفاده از رایحه‌های معطر برای اثرگذاری بر ذهن مشتری‌های خود است که این شیوه در پذیرایی از مهمان‌ هم موثر است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران رایحه برخی خوراکی‌های طبیعی را سبب تحریک اشتها و ایجاد حس رضایت و علاقه در افراد می‌دانند.

گفتنی است به طور سنتی کارشناسان بوی نان تازه و قهوه را سبب تحریک اشتها و ایجاد حس رضایت در افراد معرفی کردهاند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند کارشناسان دریافته‌اند روحیه مردم تغییر کرده و در حال حاضر بوی چای سفید و انجیر سبب تحریک اشتهای افراد می‌شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای ایجاد یک هوای دلنشین و ایجاد رضایت در مهمانان خود چای سفید دم کرده و با انجیر از آنها پذیرایی نمایند.

کارشناسان بازاریابی از این ترفند حتی برای فروش آپارتمان و ساختمان‌ها و حتی ثبت قرارداد نیز استفاده می‌کنند زیرا این رایحه باعث ایجاد حس رضایت در افراد شده سبب موفقیت بازاریاب‌ها در تجارت خود می‌شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: عطر ، انجیر ، قهوه ، اشتها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار