این وب سایت در ادامه نوشت: «بوجود آمدن این برداشت ها به خاطر شرق شناسی بسیار سطحی و کلیشه ای افرادی است که تحمل دیدن این که امکان دارد سیاستی مشروع و پایدار خارج از ارزش های غربی در ایران وجود داشته باشد را ندارند، از این رو دانشگاهیان و " کارشناسان " در غرب به مباحث و نوشتن کتاب و مقاله و تجزیه و تحلیل و به عبارتی "آسیب شناسی" کشور ایران می پردازند.
اما با وجود تحریم های غیر انسانی ایالات متحده و اتحادیه اروپا و متهم کردن ایران، این کشور با ثبات ترین کشور غرب آسیا و شمال آفریقا به حساب می آید و به خاطر داشتن حکومتی مشارکتی- اسلامی و سیاست خارجی مستقل، غرب را زمین گیر کرده است... مخصوصا آمریکا که قصد دارد تمام دنیا را مطیع خود نماید.
اما تعارضی که از سوی این نظریه پردازان وجود دارد این است که غربی ها همواره از این آسیب شناسی ها مستثنی شده اند. غربی هایی که از حکومت های مستبد، رژیم آپارتاید در فلسطین اشغالی، جنگ های سایبری، زندان های مخفی، شکنجه و همچنین پیگیری همیشگی آزادی از طریق کودتا و جنگ و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای ترور و قتل عام حمایت می کنند.»
این تحلیل با اشاره به نقش موثر ایران در کمک به حل بحران سوریه ادامه می دهد: «شرق شناسان وابسته به غرب ایران را متهم می کنند که این کشور تهدیدی جدی برای ثبات خاورمیانه است و تعجب آور اینکه غرب، ایران را متهم به از بین بردن امنیت این سوریه کرده است.
اما باید یادآور شد که بر خلاف کشورهایی مانند بحرین، مصر و تونس، دولت سوریه از لحاظ داخلی دارای محبوبیت است و حتی در اولین ماه درگیری در این کشور مردم به طرفداری از اسد در شهرهای اصلی این کشور به خیابان ها آمدند. اما غربی ها به بهانه آزادی قصد داشتند با هدف قرار دادن متحد ایران، این کشور را در منطقه ضعیف کنند.
کشورهای عربی خلیج فارس از نفوذ ایران در یک کشور عرب آن هم با وجود فاصله از کشورش احساس حسادت می کردند و قصد داشتند تا اسد را به همین دلیل سرنگون کنند و این درحالی است که مردم سوریه با بیش از صد هزار کشته باید تاوان منافع آنها را پرداخت کنند. جبهه غربی عربی که علیه سوریه متحد شده اند تصور می کردند که تا چند هفته و یا تا چند ماه پس از کمک به شورشیان و افراط گرایان راه این کشورها به دمشق باز خواهد شد.»
وب سایت شبکه خبری الجزیره وابسته به دولت قطر که این روزها به دلیل اختلاف با عربستان از محور ضد سوری فاصله گرفته است در این نوشتار اضافه می کند: «تقریبا از آغاز ناآرامی ها در سوریه، و از همان ابتدا برای مقامات ایران مشخص شد که هدف اصلی از تلاش غرب برای سرنگونی دولت سوریه، هدف قرار دادن ایران است و نه آوردن آزادی در سوریه.
مخصوصا بعد از این که بمب گذاری ها و قتل عام ها در این کشور آغاز شد به شدت نگرانی های ایران افزایش پیدا کرد. ایران متوجه شده بود که کشورهای نفتی و ثروتمند خلیج فارس به همراه غربی ها از مخالفین سوری پشتیبانی های زیادی می کنند و پول های هنگفتی به آنها می دهند و این درحالی است که این کار آنها نقض قوانین بین المللی است.
اما خلاف انتظار غرب در نهایت هیولایی که این کشورها در سوریه درست کردند به قدری بزرگ شد که نتوانستند آن را مخفی کنند و حال غرب و اسرائیل به شدت نگران این هستند که شاید در آینده این شورشیان سوریه باشند که دامن خود آنها را بگیرند.
503