دکتر آمنه شیرخانی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطلب افزود: شوید سرشار از کلسیم، آهن و منیزیم است که برای سالمندان، کودکان و خانمهای باردار و شیرده بسیار مفید و مغذی است.
وی گفت: جوشانده برگ و دانه این سبزی به دلیل دارا بودن عنصر آهن برای افراد مبتلا به "کم خونی" بسیار مفید است.
این متخصص اظهار داشت: هر ۱۰۰ گرم شوید تازه حدود ۸۵ گرم "ویتامین C" دارد به همین دلیل، مصرف این سبزی از ابتلا به بیماریهای عفونی، تنفسی پیشگیری کند.
شیرخانی خاطرنشان کرد: مصرف منظم شوید برای افرادی که مدام دچار سنگینی پس از صرف غذا میشوند، بسیار مفید است چون این گیاه یکی از بهترین مواد طبیعی هضم غذا و پیشگیری از نفخ است.
شایان ذکر است؛ شوید موجب کاهش چربی خون میشود.
انتهای پیام/