دانشجویان دانشگاه‌های تهران در پایان تجمع اعتراض‌آمیز قطعنامه پارلمان اروپا با صدور بیانیه‌ای این اقدام دخالت‌آمیز اروپا را محکوم کردند و خواستار برخورد مسئولین با این قطعنامه شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، دانشجویان دانشگاه‌های تهران در پایان تجمع اعتراضی خود نسبت به قطعنامه‌ای که تحت عنوان راهبرد اتحادیه‌ اروپا درباره ایران به تصویب پارلمان این اتحادیه رسید، با صدور بیانیه‌ای این اقدام دخالت‌آمیز اروپا را محکوم کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

جهان امروز جهان بازی با کلمات و اصطلاحات است تا همیشه بتوانند با تفاسیرشان بر جنایات خود سرپوش بگذارند و با این اهرم فشار هر کشوری که مخالف با سیاست‌های آنها پیش می‌رود به راحتی متهم کنند. متأسفانه در هفته گذشته بار دیگر سوءاستفاده این کشورها را مشاهده کردیم که این بار از زبان اتحادیه اروپا خیلی از اتهامات و برداشت‌های یکسویه با سوءاستفاده از بعضی کلمات مانند حقوق بشر، آزادی و ... صورت گرفت.

در ادامه این بیانیه آمده است:

قطعنامه‌ای که روز پنجشنبه هفته گذشته با عنوان راهبرد اتحادیه اروپا درباره ایران به تصویب پارلمان این اتحادیه رسید به اندازه‌ای خیال‌پردازانه و سوال‌برانگیز بود که تصویب آن از سوی کشورهای اروپایی آن هم در شرایطی که سخت‌ترین دوران حیات خود را تجربه می‌کنند و خود آنها بزرگترین نقض‌کننده آن هستند. فقط با واژه‌هایی نظیر «خنده‌دار» و «احمقانه» قابل تفسیر است.‌

این بیانیه می‌افزاید: در این به اصطلاح قطعنامه به صورت کاملا مشخص اصول انقلاب مورد هدف قرار گرفته که اگر کسی از نظام جمهوری اسلامی شناخت داشته باشد یقینا این فکر به ذهنش می‌رسد که این اتحادیه درخواست تغییر حاکمیت را کرده است. زیرا در این قطعنامه چیزی از استقلال کشور عزیز ما باقی نمی‌ماند!

در این قطعنامه ذکر شده است که ایران باید توافقنامه ژنو را بی کم و کاست اجرا کند! عوامل فتنه سال 88 را آزاد کند! به حصر سران فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 پایان بدهد! ممنوعیت همجنس‌بازی را لغو کند و به همجنس‌بازان اجازه رابطه جنسی را آزادانه بدهد! هر یک از نمایندگان و هیأت‌های پارلمانی اتحادیه اروپا که به ایران سفر می‌کنند اجازه ملاقات با محکومان امنیتی را داشته باشند. دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران تأسیس شود تا بر سر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور نظارت مستقیم داشته باشند! انجمن صنفی روزنامه‌نگاران که منحل اعلام شده مجددا بازگشایی شود!

به آنچه از نظر اتحادیه اروپا نقض حقوق بشر تلقی می‌شود خاتمه بدهد!به احمد شهید گزارشگر مغرض ویژه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل اجازه ورود به ایران داده شود تا او بتواند آزادانه با مجرمان و هر کس دیگری که می‌خواهد ملاقات کند!

در قطعنامه اتحادیه اروپا انتخابات ریاست جمهوری یازدهم غیردموکراتیک تلقی شده و به چند نمونه دیگر از قوانین جاری کشور نیز به اصطلاح اعتراض شده است!

در ادامه این بیانیه آمده است: همانگونه که ملاحظه می‌شود قطعنامه یاد شده در یک کلام از ایران اسلامی و مردم این مرز و بوم دعوت می‌کند در اسلام، انقلاب، استقلال، آزادی، حاکمیت ملی و همه داشته‌های دیگر خود دست بکشند و عملا به جاهلیت زمان طاغوت برگردند! اما سوال اینجاست که انگیزه آنها از تصویب این قطعنامه چه بوده است؟! آمریکا و متحدان اروپایی آن طی سی و چند سال گذشته همه توان خود را برای مقابله با اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی ایران به میدان آورده و از هیچ کاری دریغ نکرده است و این قطعنامه ماهیت آنها را که برای ما معلوم و مشخص بود و برای بعضی‌ها نامشخص بود آشکار کرد که هدف این کشورها و مسئله هسته‌ای و موشکی و نه حقوق بشر است بلکه هدف آنها از بین بردن نظام اسلامی است. در شرایطی که پیشرفت‌های نظام اسلامی از یک سو و تأثیرگذاری در حوادث پیش آمده در منطقه از سوی دیگر سبب از بین رفتن موقعیت و جایگاه‌ آنها در بین کشورهای مختلف شده است.

این پیشامدها باعث شده اینگونه شتاب‌زده چنین اقدامی کنند و مطالبی را محور قرار دهند که یا از اساس با فطرت انسانی مخالف است یا اینکه خود اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها متهمان ردیف اول آن هستند اما سوال اصلی اینجاست که چرا این قطعنامه در زمانی تصویب می‌شود که دیگر اروپا و آمریکا قدرت سابق را ندارند و در دوران افول خود هستند و از چه چیزی به عنوان اهرم فشار استفاده کردند؟

در ادامه این بیانیه با اشاره به متن قطعنامه اتحادیه اروپا آمده است: در متن قطعنامه اتحادیه اروپا به نکته‌ای اشاره شده و روی آن تأکید کردند که می‌توانند یکی از اهداف مورد نظر قطعنامه را بازگو کنند. «تنها در صورت پایبندی کامل ایران به تعهدات خود در اجرای کامل توافقنامه برنامه اقدام مشترک-بخش عملیاتی توافقنامه ژنو-امکان بهبود روابط سازنده این اتحادیه را با ایران امکان‌پذیر خواهد کرد.» یعنی تن دادن جمهوری اسلامی به اجرای توافقنامه ژنو موضوع و هدف اصلی از صدور قطعنامه یاد شده است و بقیه بندهای 23 گانه قطعنامه فقط و فقط برای وادار کردن ایران به اجرای توافقنامه ژنو طراحی شده است و متأسفانه اهرم فشار همان توافقنامه‌ای که با بی‌تدبیری بعضی از مسئولان داخلی به سندی تبدیل شد برای ضعیف نشان دادن جمهوری اسلامی تا اینکه دشمن به خود این اجازه را بدهد که در تمام مسائل داخلی ما دخالت کند.

و اما بعضی از بندهای قطعنامه به گونه‌آی است که اگر قرار باشد کسی متهم شناخته شود ابتدا باید خود آن محاسبه شود.

پرداختن به مسئله حقوق بشر که به وفور نقض آن را در این کشورها و به خصوص آمریکا مشاهده می کنیم یکی از این موارد است.

یکی دیگر از بندهای این قطعنامه حمایت آشکار و تمام عیار از جریان فتنه است فتنه‌ای که در مدت هشت سال به کشور ما خسارت‌های فراوان مادی و معنوی زد که با روشنگری‌های رهبر عظیم مان و بصیرت مردم چیزی جز شکست به دست نیاوردند چیزی که باید این حمایت مهر تأیید دیگری بر ادعاهای ما مبنی بر ماهیت این فتنه بوده است و یک تذکر هم لازم است که این کشورها به جای اینکه نگران مجرمین فتنه سال 88 باشند که با آشوب خسارت فراوان به ملت ایران وارد کرد بهتر است نگاهی به وضع مردم اروپا کنند تا دیگر اینگونه متوهمانه به مسائل یک کشور نگاه نکنند.

و اما مطلب پایانی آن کسانی که در داخل کشور فرش قرمز را برای این کشورها و آمریکا پهن کردند و کلید حل مشکلات را در ارتباط با تعدادی مستکبر می‌دانند بهتر است کوته‌بینی را کنار بگذارند و واقعیات را آن گونه که هست مشاهده کنند.

و بالاخره در پایان ادعای اتحادیه اروپا درباره غیر دموکراتیک بودن انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین  دکتر روحانی به ریاست جمهوری می‌تواند عبرت‌انگیز باشد و به مواضع منفعلانه و خوش‌بینانه دولت محترم پایان دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.