دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همه دشمنی‌هایی که علیه ملت بزرگ ایران صورت می‌گیرد -حتی تحریم‌های اقتصادی- ابتدا در اتاق‌های فکر فرهنگی و محافل علمی و غیر سیاسی برنامه‌ریزی و سپس اجرایی می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جایگاه این شورا در عملیاتی کردن دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ،  گفت: همه همکاران دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان ستاد فرماندهی جبهه فرهنگی نظام اسلامی، در سال 1393 که با تدبیر رهبر بزرگوار انقلاب، سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نام گرفته است، باید نسبت به سال‌های گذشته احساس مسئولیت بیشتری در انجام وظائف محوله داشته باشند.

وی یادآور شد: نقطه اشتراک همه جریان‌های استعماری در جهان امروز مقابله با جمهوری اسلامی به منظور شکست دادن این نهضت الهی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران اظهار داشت: جهان استکبار بعد از آزمودن و شکست‌خوردن همه راه‌های دشمنی با ملت انقلابی ما وارد مرحله مقابله نرم و فرهنگی با انقلاب اسلامی شده است، بنابراین در مواجهه با این روش موذیانه و به منظور حفاظت از انقلاب اسلامی که خون‌بهای صدها هزار شهید گلگون‌کفن است، وظیفه سنگینی بر دوش همه ما قرار دارد.

وی با بیان اینکه مقابله با تهاجم، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم احتیاج به اعتلا و بالا بردن سطح آگاهی‌های عمومی به منظور شناخت راهبردها و راهکارهای دشمن در این میدان دارد، عنوان کرد: در میدان مقابله با تحریم‌های ناجوانمردانه دشمنان به عنوان بارزترین مصداق نبرد اقتصادی جهان استکبار علیه ملت بزرگ ایران نیز آگاهی از ترفندهای دشمنان و مقابله با آن‌ها به یک نگاه جامع فرهنگی نیاز دارد و به همین دلیل است که رهبر حکیم انقلاب اسلامی، فرهنگ و اقتصاد را در کنار هم به عنوان خط مشی واحدی برای حرکت در سال 93 اعلام فرموده‌اند.

مخبر دزفولی در خصوص شیوه‌های پیچیده و چندلایه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم گفت: همه دشمنی‌هایی که علیه این ملت بزرگ صورت می‌گیرد حتی تحریم‌های اقتصادی، ابتدا در اتاق‌های فکر فرهنگی و محافل علمی و غیر سیاسی برنامه‌ریزی و سپس اجرایی می‌شود.

وی افزود: یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی که از جانب مقام معظم رهبری به عهده این شورا گذاشته داده شده، شناخت و مقابله با این شیوه‌های موذیانه و فریبکارانه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: همچنین در نگاه اسلامی به اقتصاد، انسان یک موجود مختار است که می‌تواند با توجه به جهان‌بینی و اعتقاداتی که دارد مسیر حیات اقتصادی خود را تعیین و برای آن برنامه‌ریزی کند و در این نگاه برخلاف نگاه مارکسیست‌ها به اقتصاد انسان، صرفا یک کنشگر بی‌اراده در مقابل تحولات اقتصادی نیست.

وی در پایان با اشاره به تدوین الگوی «سبک زندگی اسلامی و ایرانی» اظهار داشت: ارزش‌هایی مانند قناعت، صرفه‌جویی، پرکاری و تلاش، مصرف کالای تولید داخل و ... از اهم سرفصل‌های سبک زندگی اسلامی و ایرانی در بخش اقتصاد است.

برچسب ها: دشمنی ، ایران ، فرهنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.