وی یادآور شد: نقطه اشتراک همه جریانهای استعماری در جهان امروز مقابله با جمهوری اسلامی به منظور شکست دادن این نهضت الهی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران اظهار داشت: جهان استکبار بعد از آزمودن و شکستخوردن همه راههای دشمنی با ملت انقلابی ما وارد مرحله مقابله نرم و فرهنگی با انقلاب اسلامی شده است، بنابراین در مواجهه با این روش موذیانه و به منظور حفاظت از انقلاب اسلامی که خونبهای صدها هزار شهید گلگونکفن است، وظیفه سنگینی بر دوش همه ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه مقابله با تهاجم، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم احتیاج به اعتلا و بالا بردن سطح آگاهیهای عمومی به منظور شناخت راهبردها و راهکارهای دشمن در این میدان دارد، عنوان کرد: در میدان مقابله با تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان به عنوان بارزترین مصداق نبرد اقتصادی جهان استکبار علیه ملت بزرگ ایران نیز آگاهی از ترفندهای دشمنان و مقابله با آنها به یک نگاه جامع فرهنگی نیاز دارد و به همین دلیل است که رهبر حکیم انقلاب اسلامی، فرهنگ و اقتصاد را در کنار هم به عنوان خط مشی واحدی برای حرکت در سال 93 اعلام فرمودهاند.
مخبر دزفولی در خصوص شیوههای پیچیده و چندلایه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم گفت: همه دشمنیهایی که علیه این ملت بزرگ صورت میگیرد حتی تحریمهای اقتصادی، ابتدا در اتاقهای فکر فرهنگی و محافل علمی و غیر سیاسی برنامهریزی و سپس اجرایی میشود.
وی افزود: یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی که از جانب مقام معظم رهبری به عهده این شورا گذاشته داده شده، شناخت و مقابله با این شیوههای موذیانه و فریبکارانه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: همچنین در نگاه اسلامی به اقتصاد، انسان یک موجود مختار است که میتواند با توجه به جهانبینی و اعتقاداتی که دارد مسیر حیات اقتصادی خود را تعیین و برای آن برنامهریزی کند و در این نگاه برخلاف نگاه مارکسیستها به اقتصاد انسان، صرفا یک کنشگر بیاراده در مقابل تحولات اقتصادی نیست.
وی در پایان با اشاره به تدوین الگوی «سبک زندگی اسلامی و ایرانی» اظهار داشت: ارزشهایی مانند قناعت، صرفهجویی، پرکاری و تلاش، مصرف کالای تولید داخل و ... از اهم سرفصلهای سبک زندگی اسلامی و ایرانی در بخش اقتصاد است.