پژوهشگران با ساخت عینک هوشمند و ماده‌ی پروتئینی با قابلیت رنگین شدن که در این دانشگاه ساخته شده به پزشکان این امکان را می‌دهد تا تمام سلول‌های سرطانی را روی صفحه‌ی کامپیوتر ببینند و از بدن بیمار خارج کنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ یکی از مهم ترین چالش‌های جراحان برای درمان بیماری سرطان برداشتن همه‌ی سلول‌های درگیر از بافت سرطانی و باقی گذاشتن بخش‌های سالم آن است، گاهی یک بیمار برای اطمینان از خروج این سلول‌ها از بدن مجبور به عمل جراحی دوم یا سوم نیز می‌گردد.

پژوهشگران دانشگاه سنت لویس آمریکا خبر از افزایش دقت عمل این جراحی داده و گفتند این روش جدید سبب نجات جان هزاران بیمار مبتلا به سرطان در سراسر جهان خواهد شد. 

این پژوهشگران با ساخت عینک هوشمند و ماده‌ی پروتئینی با قابلیت رنگین شدن که در این دانشگاه ساخته شده به پزشکان این امکان را می‌دهد تا تمام سلول‌های سرطانی را روی صفحه‌ی کامپیوتر ببینند و از بدن بیمار خارج کنند.

مسئول تیم پژوهش می‌گوید این ماده و فناوری عینک هوشمند حاصل بیش از نه سال تحقیق است 

وی افزود: ابتدا این ماده‌ی رنگی را چند ساعت پیش از جراحی به مریض تزریق می‌کنیم، از ویژگی‌های این ماده تشخیص سلول‌های سرطانی در هر نقطه از بدن و چسبیدن به آن است و دانشمندان به وسیله‌ی عینک هوشمند اقدام به شناسایی سلول‌های سرطانی و خارج سازی آن از بدن می کنند.

پزشکان دانشگاه سنت لویس می‌گویند استفاده از تکنیک رنگین کردن سلول‌های سرطانی محدود به سرطان پوست نمی‌شود و در درمان انواع این بیماری کاربرد دارد.

دکتر فیلدز جراح متخصص می‌گوید با این فناوری دیگر نیازی به خارج سازی بافت سالم از بدن بیمار نیست و اگر سرطان نیز به نقاط مختلف بدن رفته باشد و از دید ما پنهان بماند با کمک این رنگها مکان پخش سلول‌های سرطانی مشخص می‌گردد. 

این روش گامی مهم برای نجات جان 8 میلیون نفر که سالانه بر اثر این بیماری از بین می‌رود به شمار می‌آید.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: سرطان ، عینک ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
امیر
۱۸:۵۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۳
سلام خسته نباشید من درباره خبر عینک های هوشمند درباره تشخیص سلول های سرطانی اطلاعات بیشتر میخواستم کد خبر:۴۸۰۲۴۴۹