مجید حسن قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تمامی میوهها سرشار از آنتیاکسیدانها و فیبر و انواع ویتامینها هستند که برای همه افراد از جمله دیابتیها مفید است.
وی با بیان اینکه دیابتیها دچار آسیبهای اکسیداتید هستند، افزود: در سیب آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی از جمله C، E و A میتواند "سیستم ایمنی بدن" را تقویت کند تا در دراز مدت دچار سرطان نشود.
قمی تصریح کرد: سیب سرشار از فیبر است که در کاهش میزان کلسترول خون و چربی خون تاثیر بسزایی را دارد.
وی با اشاره به اینکه سیب دارای ویتامین A است و از این جهت در افرادی که دچار شبکوری هستند موثر است، افزود: افراد دیابتی در شبکه چشم دچار اختلال تاری دید هستند که این ویتامین موجود در سیب بسیار کمک کننده است.
این متخصص تغذیه گفت: سیب منبع خوبی از آهن است برای افراد کم خون توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: افراد دیابتی میتوانند هر میوهای را مصرف کنند ولی چنان چه بعضی از میوهها در واقع منابع سرشاری از ویتامین C هستند بهتر است به صورت کنترل شده استفاده شود.
انتهای پیام/