وی ادامه داد: نان سبوس دار به دلیل فیبر موجود درآن باعث سیری میشود و جذب قند آن کاهش یافته و تدریجی است.
کیمیاگر افزود: در نان سفید قند سریعتر جذب بدن میشود فرد دیرتر احساس سیری میکند از این رو باعث چاقی میشود که نان باگت شامل آن دسته از نانهای سفید است.
وی با بیان اینکه نانهای سبوس دار از جمله سنگک، بربری، مناسبتر هستند گفت: از طرفی مصرف زیاد نانهای سبوس دار موجب کاهش جذب املاح چون روی، آهن و کلسیم میشود از این رو بایستی مصرف اعتدالی داشته باشید.
وی خاطر نشان کرد: سبوس آب را در خود نگه داشته و موجب سیری طولانی میشود در صورتیکه نان سفید به سرعت از معده و روده خارج شده و در نتیجه ذخایر بدی در بدن افزایش مییابد و موجب چاق شدن میشود.
انتهای پیام/