دکتر محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت قرمز به دلیل اینکه حاوی چربی و "کلسترول" است مصرف زیاد آن برای کسانی که به ناراحتی قلبی و "فشار خون بالا" دچار هستند و نیز افراد مسن توصیه نمیشود و بهتر است سعی کنند نوع کم چرب آن را مصرف کنند.
وی اظهار داشت: مصرف گوشت قرمز برای کودکان و نوجوانانی که در سن بلوغ هستند و نیز افراد مبتلا به کم خونی ضروری است و باید حداقل هفتهای 3 تا 4 بار گوشت قرمز را در وعده غذایی خود جای دهند.
وی در ادامه گفت: مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش چربی خون و کلسترول میشود و به میزانی آهن بدن را نیز افزایش میدهد و بیشترین فواید گوشت قرمز برای افراد کم خون است.
این متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز به مقدار زیادی حاوی املاح، آهن و ویتامینهایی از قبیل ویتامین A، E و B12 است.
وی در پایان گفت: در طب سنتی توصیه میشود گوشت قرمز کباب شده همراه سماق مصرف شود زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش اسید اوریک بدن میشود و سماق به کاهش اسید اوریک کمک میکند.
انتهای پیام/