سیامک رستگاری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با
خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سالهای اخیر مشکلات مربوط به خواب در بین افراد جامعه افزایش چشمگیری یافته و به دنبال مصرف داروهایی نظیر داروهای خواب آور نیز به شدت گسترش یافته است.
وی با بیان اینکه مصرف داروهایی که با اختلالات خواب مقابله میکنند، با عوارضی همراه است، تصریح کرد: بهتر است به جای مصرف دارو و روشهای مشابه که میتواند با عوارض و مشکلاتی همراه باشد، از روشهای اثر بخشتر و با عوارض کمتر استفاده کرد.
رستگاری با اشاره به اینکه ورزش کردن در پیشگیری از اختلالات خواب بسیار موثر است، تاکید کرد: بر اساس بررسیها و شواهد موجود، بروز اختلالات و مشکلات مربوط به خواب در افراد ورزشکار 20 تا 30 درصد کمتر است و در واقع این افراد بسیار راحتتر از دیگران میخوابند.
وی یاد آور شد: فعالیتهای جسمی در طول روز میتواند موجب بهتر شدن خواب شبانه شده و همچنین احتمال بیدار شدن در هنگام خواب و بد خواب شدن فرد را کاهش دهد.
رستگاری خاطرنشان کرد: تاثیر ورزش در پیشگیری از بیماریها و اختلالات، تنها محدود به مشکلات و اختلالات خواب نبوده و در واقع با ورزش کردن میتوان خطر دهها نوع بیماری و نارسایی دیگر را نیز کاهش داد.
انتهای پیام/