وی با بیان اینکه کروم میتواند به عنوان یک کوفاکتورانسولین عمل کند، اظهار داشت: کمبود کروم در بدن میتواند عوارضی به همراه داشته و موجب بروز اختلال در برخی از عملکردهای بدن شود.
معصومی تاکید کرد: عدم تحمل به گلوکز که مشکلی شایع در بین افراد جامعه است، میتواند ناشی از کمبود کروم در بدن باشد.
وی با اشاره به اینکه بدن انسان در طول شبانه روز به حدود 50 تا 200 میکروگرم کروم نیاز دارد، تصریح کرد: برای تشخیص کمبود کروم، آزمایش قطعی وجود ندارد و تشخیص به طور عمده بر اساس پاسخ بالینی به کروم و تحمل گلوکز است.
معصومی خاطرنشان کرد: کروم در مواد غذایی مانند گوشت، تخم مرغ، پنیر، دانههای غلات کامل، مغزها و مخمر آب جو به میزان کافی یافت میشود.
انتهای پیام/