محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به طور معمول در یک رژیم متعادل توصیه میشود که حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم چربی استفاده شود.
انوشه افزود: حذف کامل چربیها از رژیم غذایی کاملا اشتباه است زیرا بسیاری از ترکیبات و ویتامینها در ساختارشان چربی وجود دارد و نبودشان برای بدن مشکلاتی را به وجود میآورد.
وی اذعان داشت: از ۲۵ تا ۳۰ درصد چربی مجاز روزانه بهتر است به چربیهای غیراشباع که خود به دو گروه تقسیم میشوند گروه اول مانند روغنهای گیاهی کانولا، آفتابگردان و گروه دوم مثل روغن زیتون و همچنین چربیهای اشباع مثل کره تقسیم شوند.
این متخصص تغذیه درباره مضرات رژیم بسیار کم چرب گفت: اخیرا میل به روغنهای جامعه هم زیاد شده است که این روش هم اشتباه است چهار ویتامین اصلی A، E، K و D محلول در چربیاند و اگر فردی رژیم بدون چربی دریافت کند از این ویتامینها محروم است که موجب خرابی پوست، پوکی استخوان، پیری زودرس، اختلال در رشد، اختلال در سلولها، اختلال در کارکرد کلیهها و همچنین اختلال در سلولهای عصبی میشود.
انتهای پیام/