چین و ژاپن دو صنعت بزرگ فیلمسازی و دیگر کشورهای آسیایی در شصت و هفتمین "جشنواره بین‌المللی کن" حضور کم‌رنگی دارند.

به گزارش خبرنگار سینما جهان باشگاه خبرنگاران به نقل از هالیوود ریپورتر، کره برای دومین بار در بین شرکت‌کنندگان کن حضور ندارد و این در حالی است که دومین و سومین بازارهای بزرگ صنعت فیلم یعنی چین و ژاپن نسبت به نمایش خود در این جشنواره سردرگم هستند.

پنجشنبه در تیتر اول رسانه‌های کره جنوبی آشفتگی را می‌شد حس کرد، به این خاصه که برای دومین سال متوالی فیلم‌های کره‌ای در بخش مسابقه غایب بودند.


همچنین چین و ژاپن، خبرهای خوشحال کننده‌ای نداشتند، فیلم" آب ساکن" به کارگردانی "نائومی کاواسه" تنها فیلم آسیایی بخش مسابقه است و فیلم "خیال" از "ونگ چائو" چینی تنها فیلم از این کشور است که در بخش نوعی نگاه حضور دارد.

البته سال بدی هم برای کره‌ای‌ها نیست، سه فیلم کره‌ای در بخش خارج از مسابقه نمایش داده خواهند شد: فیلم "دوهه – یا" ساخته "جولای جونگ" در بخش نوعی نگاه، "هدف" ساخته "یون هونگ – سئونگ" در بخش نمایش نیمه شب و "SOOW" ساخته "هیون جو" در بخش سینه فونداسیون دانشجویان نمایش محصولات چینی در جشنواره کن به نوعی دست کم گرفته شده‌اند، غیر از چند تعریف و تمجیدی که در جلسه مطبوعاتی از ورود "ژانگ ییمو" با فیلم "بازگشت به خانه" شد اما تصمیم "کن" این بوده است که به فیلم "کانگ لی – استارنیگ" در بخش خارج از مسابقه فرصت نمایش داشته باشد و این به این معنی است که"ژانگ" یکی از مستعدترین فیلم‌سازهای چینی تعریف و تمجید‌های منتقدان را از آن خود نخواهد کرد.

امسال برگزیدگان سی و دومین جشنواره فیلم فجر، سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران و هفتمین جشنواره بین‌المللی مستند حقیقت به جشنواره کن معرفی شدند.

نرگس آبیار (کارگردان فیلم شیار 143)، مصطفی کیایی (کارگردان خط ویژه)، احمدرضا درویش (کارگردان رستاخیز)، هومن سیدی (کارگردان فیلم سیزده) و مرتضی رزاق کریمی (خاطره‌ای برای تمام فصول) از جمله فیلمها‌یی بودند که معرفی شدند.

اما هفدهم آوریل 2014 اسامی فیلم‌های شرکت کننده در کن اعلام شد و هیچ اثر از ایران به این جشنواره راه نیافته بود.


انتهای پیام/

برچسب ها: رسانه ، کره جنوبی ، آشفتگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.