دکتر سهیلا آل یاسین فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: معمولا آلرژی بهاری به صورت عطسههای مکرر، آبریزش، خارش و گرفتگی بینی و گاهی در چشم خارش، قرمزی و اشک است و ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود اما تفاوت آلرژی با سرماخوردگی در این است که حساسیت معمولا با تب همراه نبوده و علائم را در طولانی مدت نشان میدهد و هفتهها طول میکشد.
دکتر آل یاسین با بیان اینکه اصل آلرژی ژنتیکی است، افزود: عوامل دیگر از جمله تغذیه و آلودگی هوا نیز در ایجاد آلرژی دخیلند و کودکانی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند امکان مبتلا شدن به آلرژی در آینده در آنها بیشتر است.
دکتر آل یاسین اظهار کرد: بیشترین علت آلرژی بهاری نسبت به گردهها است، البته بعضی از افرادی که آسم دارند و به گرده حساسند ممکن است در بهار بیماریشان تشدید شود.
وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه پیشگیری در مورد حساسیت به گرده سخت است زیرا گرده با باد کیلومترها حرکت میکند و در تمام فضاها و هواها وجود دارد بنابراین توصیه میشود که فرد در و پنجره را بسته نگه دارد و به طور مرتب لباس خود را تعویض کرده و بعد از برگشتن به منزل دست و صورتش را شستشو دهد و از تهویه کننده هوا کمک گرفته و با سرم نمکی بینی خود را شستشو دهد.
دکتر آل یاسین در پایان افزود: چنانچه افراد با پیشگیری و درمانهای ابتدایی درمان نشوند با روش ایمونوتراپی یعنی درمان با استفاده از سیستم ایمنی بدن بین ۷۰ تا۸۰ درصد قابل درمانند و با تزریق منظم ماهیانه و قطرهها و قرصهای مخصوص که توسط پزشک معالج تجویز میشود و بعد از ۳ تا ۴ سال روند بیماری در افراد متوقف میشود و درمان میشوند.
انتهای پیام/