مبتکران اهل کره جنوبی با استفاده بهینه از آب سیفون سرویس های بهداشتی شیوه نوینی برای تولید برق در خانه عرضه کرده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران سیفون سرویس های بهداشتی منازل به طور متوسط سالانه حدود پنج هزار بار کشیده می شود و اگرچه ممکن است به نظر نیاید اما دانشمندان معتقدند کشیدن سیفون بیشترین میزان مصرف آب در منازل را به خود اختصاص داده و 30 درصد آب خانه ها صرف این کار می شود.

طرفداران محیط زیست سالهاست تلاش می کنند چاره ای برای این میزان آب مصرفی بیابند اما اکنون محققان کره ای شیوه جدیدی برای استفاده از انرژی سیفون سرویس های بهداشتی به یک شکل بهینه شده اند.

گروهی از پژوهشگران کره جنوبی سیستمی ابداع کرده اند که حرکت آب سیفون توالت را به برق در خانه، ترجمه می کند.

علاوه بر این، این شیوه می تواند برای مهار انرژی از دیگر انواع حرکات آب مثلا قطرات باران یا جریان رودخانه نیز به کار گرفته شود.

این دستگاه از مزیت مواد عایق که یک رسانای ضعیف برق هستند اما می توانند از میدان الکترواستاتیک پشتیبانی کنند، استفاده می کند.

وقتی یک ماده عایق در آب قرار می گیرد، یک لایه الکتریکی در بیرون این ماده ایجاد می شود. تفاوت بین آب و لایه عایق می توانند شارژ الکتریسته در الکترود ایجاد کند.

دانشمندان دانشگاه ملی سئول و موسسه فناوری الکترونیک کره(KETI)  یک مبدل ساده عایق برای مهار این انرژی ساخته اند.

آنها دریافتند حرکت یک قطره 30 میکرولیتری برای روشن کردن یک لامپ LED کافی است.

این دانش پژوهان با انتشار یک تصویر ویدیویی نشان دادند که سیستم آنها با جریان قطرات آب توسط سیفون، کار می کند.

اگرچه این سیستم هنوز در مرحله اثبات مفهوم است اما محققان امیدوارند سیستم شان در نهایت بتواند از آب مصرفی سیفون، روشنایی خانه را تامین کند.



آنها می گویند با استفاده از این مهار کننده های انرژی به این مفهوم جدید، کاربرد گسترده استفاده از حرکات طبیعی آب مانند باران، رودخانه و حتی امواج دریا را نشان دادیم.

برچسب ها: سیفون ، توالت ، کره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.