امیر سلطانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت بوقلمون ﻣﻨﺒﻊ ﻏﻨﯽ از اﻧﻮاع وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A اﺳت، در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻣصرف ﮔﻮﺷﺖ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﺑﺮای ﻣﺎدران ﺑﺎردار، مبتلایان ﺑﻪ ﮐﻢﺧﻮﻧﯽ و افسردگی ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻔﯿﺪ اﺳﺖ.
وی افزود: ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ املاحی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ، ﻣﺲ، آﻫﻦ، روی، ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ در اﯾﻦ ﻣﺎده ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ وﻓﻮر ﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽﺷﻮد و همچنین اﯾﻦ ﻧﻮع ﮔﻮﺷﺖ ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ در ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪن دارد و از ﻃﺮف دﯾﮕﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﻮﻗﻠﻤﻮن ﺑﻪ اﻓﺮادی ﮐﻪ مبتلا به افسردگی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﺷﻮد ﺗﺎ از اﯾﻦ ﻣﺎده ﻏﺬاﯾﯽ ﻣصرف ﮐﻨﻨﺪ ﭼﺮا ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮔﺬرا و ﮐﻮﺗﺎهﻣﺪت ﻣﻮﺟﺐ آراﻣﺶ در اﯾﻦ اﻓﺮاد ﻣﯽﺷﻮد.
وی اذعان داشت: ﻣﺒﺘلایان ﺑﻪ ﻧﻮﻋﯽ ﺳﻨﮓ ﮐﻠﯿﻪ و ﻧﻘﺮس ﺑﺎﯾﺪ در ﻣصرف اﯾﻦ ﻧﻮع ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﺤﺘﺎط ﺑﺎﺷﻨﺪ.
و مصرف بیش از حد این گوشت ممکن است خطراتی را هم در بر داشته باشد پس توصیه میگردد کمی محتاطانهتر از این گوشت بسیار مقوی استفاده گردد.
انتهای پیام/