به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،اگر می خواهید برنامه غذایی تان مورد تایید متخصصان تغذیه باشد باید حتما سالاد نیز در رژیم غذایی روزانه تان وجود داشته باشد.
چاقاله بادام و گوجه سبز از میوههای بهاری هستند که آنتیاکسیدانهای آن موجب دفع چربی و کاهش "کلسترول خون" می شود و شادابی و زیبایی پوست را به دنبال دارد.
گفتنی است میوه جات یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی هستند که در طول روز آن ها را زیاد مصرف می کنیم اما اگر با نحوه صحیح مصرف آن ها آشنا شویم می توانیم تغییر و کنترل زیادی روی وزن خود داشته باشیم.
بررسیها نشان میدهند با مصرف سالاد هر فصل در وعده ناهار و شام علاوه بر افزایش سوخت و ساز و تامین پروتئین و فیبر بدن می توان اشتها را کنترل کرد و از زیاده روی در خوردن جلوگیری کرد.
خوردن سالادهاي حجيم و کم کالري قبل از غذاي اصلي راه خوبي براي کاهش کالري هاي مصرفي است، اما استفاده از مواد غذايي کم کالري در غذاي اصلي نيز به اين منظور کمک مي کند. استفاده از سبزيجات که هم سالم هستند و هم کم کالري انتخاب خوبي به شمار مي رود. اما دقت کنيد که حتماً مقدار کافي پروتئين چه با مرغ، گوشت يا ماهي باشد نيز در برنامه ي غذاييتان بگنجانيد، چون چند دقيقه اي بعد از صرف غذا باز گرسنه تان خواهد شد.
براي کاهش کالري مصرفيتان راه هاي زيادي جلو روي شماست. حال مي بينيد که لاغر شدن آنقدرها هم که تصور مي کرديد مشکل نيست. قبل از غذا مقدار زيادي سالاد کم کالري بخوريد و براي درست کردن غذاهايتان نيز از مواد غذايي کم کالري مثل سبزيجات، ميوه و حبوبات استفاده کنيد. اين سبک جديد غذا خوردن است که بسيار هم موثر نشان داده است.
دانشمندان با مطالعه روی مواد غذایی مصرفی توسط انسانها دریافتند افرادی که در بین غذاهای خود از سالاد و دسرهای میوه ای نیز استفاده میکنند از وزن متناسبتری برخوردارند و سلامتی آنها بیشتر است.
نتایج مطالعات نشان میدهند مصرف میوههای ترش مانند کیوی و گوجه سبز در وعده صبحانه موجب افزایش سروتونین در بدن میشود. از این رو متخصصان توصیه میکنند برای لاغری و کنترل وزن باید میوهها را جزو سبد غذایی قرار داد.