زینب قصاب ابراهیمی، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر انرژی دریافتی بدن و انرژی سوخت و ساز بدن را دو کفه ترازو در نظر بگیریم، عدم تعادل بین این دو کفه شخص را به سمت لاغری و چاقی سوق میدهد و تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی مصرفی بدن افزایش و یا کاهش وزن را در بر نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه مهمترین شاخص تعادل وزنی BMI است، البته بجز ورزشکاران، افراد کوتاه قد و کودکان افزود: برای بدست آوردن BMI وزن را بر مجذور قد تقسیم میکنیم اگر عدد بدست آمده در محدوده ۹/۲۴-۵/۱۸ باشد فرد وزن نرمال دارد، عدد بین ۹/۲۹- ۲۵ فرد اضافه وزن دارد، عدد بین ۴۰-۳۰ چاقی با درجات مختلف و در آخر عدد بالای ۴۰ چاقی کشنده است.
وی با اشاره به اینکه بعد از گرفتن رژیمهای لاغری و رسیدن به وزن نرمال باید میزان غذا خوردن تحت کنترل باشد، ادامه داد: با انجام یک ساعت پیادهروی در روز میتوان وزن را در حالت تعادل نگه داشت.
انتهای پیام/