معاون عتبات و عالیات مرکز حج و پزشکی جمعیت هلال احمر گفت: با شروع فصل سرما مسمویت‌های غذایی مهمترین علت به خطر افتادن سلامت زائران است که برای مقابله با آن تدابیری اندیشیده شده است.

علی حیدری در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: آنچه که در فصل گرما بیشتر با آن روبرو می‌شویم مسمویت‌های غذایی است که برای مقابله با آن تمهیدات ویژه و خاصی اندیشیده شده است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه فاصله بین پخت و سرو غذا در ایجاد مسمویت‌های غذایی بسیار تعیین کننده است اظهار داشت: 36 درجه بهترین دما برای ایجاد و رشد میکروب هاست بنابراین باید ضمن به حداقل رساندن فاصله بین پخت و سرو غذا از ماشین های حمل غذای مخصوص استفاده شود و همچنین در هتل ها از روش بن ماری برای نگهداری غذا استفاده کنند.
 
وی تصریح کرد: غذاهای تهیه شده برای حفظ ماندگاری بهتر تا زمان سرو باید گرم گرم و یا سرد سرد نگهداری شود.
 
حیدری با اشاره به اینکه سرماخوردگی دومین بیماری رواج در سفر به عتبات است بیان داشت: به علت دمای بالای هوا در عراق و روشن بودن کولرهای گازی در هتل ها و حرم‌ها بیشترین بیماری و مراجعات پزشکی مربوط به سرماخوردگی است.
 
وی در توصیه ای به زائران عتبات در این فصل افزود: زائران زمان رفت و آمد خود به حرم در زمان غروب شب و ابتدای صبح تنظیم کنند تا کمتر در معرض گرمازدگی قرار بگیرند.
همچنین به هنگام زیارت دوره‌ها، آب معدنی و شخصی به همراه خود داشته باشند در خارج از هتل‌ها از مواد غذایی و دستفروش ها خرید نکنند تا خطر ابتلای آنان به بیماری های رایج در این سفر کاسته شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: زائر ، عتبات ، مسموم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار