علی حیدری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: آنچه که در فصل گرما بیشتر با آن روبرو میشویم مسمویتهای غذایی است که برای مقابله با آن تمهیدات ویژه و خاصی اندیشیده شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه فاصله بین پخت و سرو غذا در ایجاد مسمویتهای غذایی بسیار تعیین کننده است اظهار داشت: 36 درجه بهترین دما برای ایجاد و رشد میکروب هاست بنابراین باید ضمن به حداقل رساندن فاصله بین پخت و سرو غذا از ماشین های حمل غذای مخصوص استفاده شود و همچنین در هتل ها از روش بن ماری برای نگهداری غذا استفاده کنند.
وی تصریح کرد: غذاهای تهیه شده برای حفظ ماندگاری بهتر تا زمان سرو باید گرم گرم و یا سرد سرد نگهداری شود.
حیدری با اشاره به اینکه سرماخوردگی دومین بیماری رواج در سفر به عتبات است بیان داشت: به علت دمای بالای هوا در عراق و روشن بودن کولرهای گازی در هتل ها و حرمها بیشترین بیماری و مراجعات پزشکی مربوط به سرماخوردگی است.
وی در توصیه ای به زائران عتبات در این فصل افزود: زائران زمان رفت و آمد خود به حرم در زمان غروب شب و ابتدای صبح تنظیم کنند تا کمتر در معرض گرمازدگی قرار بگیرند.
همچنین به هنگام زیارت دورهها، آب معدنی و شخصی به همراه خود داشته باشند در خارج از هتلها از مواد غذایی و دستفروش ها خرید نکنند تا خطر ابتلای آنان به بیماری های رایج در این سفر کاسته شود.
انتهای پیام/