دریافت زیاد زینک (روی) می‌تواند موجب افزایش درد‌های آرتروز شود.

دکتر مهرداد فدوی فوق تخصص استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از حد غذاهایی مانند مرغ، گوشت قرمز، ماهی، میگو و حتی کاکائو می‌تواند منشاء درد‌های آرتروزی باشد. 

وی افزود: در افراد مبتلا به التهاب مفاصل ZIP۸ در غشا افراد به طور طبیعی بالاست، این پروتئین وظیفه انتقال زینک به داخل سلول‌ها را بر عهده دارد. 

این متخصص ادامه داد: زمانی که مصرف زینک پروتئین ZIP۸ زیاد شود موجب فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF۱ می‌شود، تولید این پروتئین هم سبب آسیب بافتهای غضروفی می‌شود. 

فدوی اظهارداشت: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های ذکر شده در بافت عضروف‌ها جهت درمان آرتروز بسیار مؤثر عمل می‌کنند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: آرتروز ، زینک ، ماهی ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.