به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛پیش بینی می شود بیش از 88 هزار تن محصول سیر ازمزارع طارم برداشت و به بازار عرضه شود.
سير مورد کشت در شهرستان طارم شامل سير محلي طارم، سير صورتی، سير قرمز، سير سفيد و رقم آذر است.
سيرعلاوه برمصرف خوراکي به صورت تازه- سير ترشي يا چاشني در صنايع غذايي جهت توليد فرآورده هاي غذايي نقش مهمي دارد و همچنين استفاده فراواني به عنوان يک گياه دارويي موثر در بيماريها يي چون فشار خون و بيماريهاي قلبي- کاهش کلسترول خون- خواص ضد انگلي و ضد ميکروبي و درمان دستگاه گوارش دارد.
گفتنی است ؛کیفیت بالای سیر تولید شده در شهرستان طارم موجب شده تا بخشی از این محصول توسط بازرگانان سایر استانها از جمله همدان، تهران و مازندران به کشورهای خارجی صادر شود. /س