به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران، روی سخن این گزارش به دریافت کنندگان وام های کلان نیست چراکه آنها بعضا خوب می دانند چطور اقساط شان را ... به هر حال اگر وام مسکن، ازدواج، بازسازی وتعمیر منزل گرفته باشید در نگاه نخست شاید اقساط وام به نظرتان زیاد و دور از تحمل باشد اما با تواجه به میزان تورم و افزایش سالانه حقوق ها شاید یک سال اول پرداخت کمی دشوار باشد اما کم کم اقساط وام به یکی از هزینه های متداول زندگی تان بدل خواهد شد.
در این گزارش توصیه هایی برای پرداخت بهتر و راحت تر اقساط وام برای شما داریم.
1. تاریخ سر رسید وام های بانکی به ویژه وام های طولانی مدتی مثل مسکن پرداخت اقساط شان سال های سال طول می کشد پس برای اینکه دچار فراموشی نشوید دفترچه ای شخصی برای خودتان تهیه کنید و موعد پرداخت اقساط تان را یادداشت کنید.
بهتراست یک تاریخ مشخص برای پرداخت اقساط ماهانه تان در نظر بگیرید مثل اول یا آخر ماه که ملکه ذهن تان بشود و بدانید این روز موعد پرداخت قسط شماست.
2. پرداخت چند قسط در مقاطعی از سال میزان درآمد های خانوار افزایش می یابد مثل آغاز سال نو که عیدی کارمندان و شاغلان پرداخت می شود . در این مقاطع زمانی می توانید چند قسط را همزمان پرداخت کنید تا اقساط ماهانه شما سریعتر تمام شوند.
3. آگاهی از میزان بدهی طی سالیان برخی افراد به اصطلاح حساب اقساط از دستشان در می رود و میزان بدهی و تعداد اقساطی که باید پرداخت کنند را فراموش می کنند در حالی که شما باید دقیقا بدانید چند قسط پرداخت کرده و چند قسط دیگر در پیش دارید به این ترتیب برای اتمام زمان اقساط هم برنامه داشته باشید تا مبلغی که هرماهه به عنوان قسط پرداخت می کردید در آینده بابرنامه و برای مصارف مورد نیاز خانوار هزینه کنید.
4. هر از گاهی به بانک سر بزنید قوانین بانک ها هر از چند گاهی تغییر می کند مصوبه، بخش نامه یا آیین نامه ای می آید که به وام شما مربوط است. اگر هر از چند گاهی به بانک تان سربزنید از رویداد های جدید مطلع می شوید و بهتر می توانید خودتان را با آن ها منطبق کنید.
5. منبع پرداخت مبلغ اقساط را مشخص کنید حتما منبعی که قرار است از محل آن اقساط خود را بپردازید مشخص کنید اگر حقوقتان است مشخص کنید چند در صد حقوقتان صرف پرداخت اقساط وام می شود. اگر پس اندازی دارید که از محل سود آن اقساط خود را خواهید پرداخت آن را تعیین کنید به این ترتیب درموقع سر رسید وام دچار استرس نخواهید شد.
6.دیرکرد یا جریمه اگر نکات بالا را رعایت کرده باشید با مشکل جریمه دیر کرد مواجه نخواهید شد اما اگر به هردلیلی اقساط شما با تاخیر مواجه شد تلاش کنید در اولین فرصت جریمه آن را بپردازید تا در آینده به مشکل نخورید.
انتهای پیام/