به گزارش
حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "اصغر جهانگیر" در جمع مدیران ستادی و استانی سازمان زندانها با اشاره به جایگاه این سازمان در نظام عدالت کشور اظهار داشت: به جرأت میتوان گفت که سازمان زندانها یکی از مهمترین سازمانها از نظر تاثیرگذاری اجرای عدالت در جامعه است.
وی ادامه داد: سازمان زندانها محل آزمون و خطا نیست؛ بنابراین نظام زندانبانی باید با ارتقای آموزش و ارایه آموزشهای مستمر، برای پویایی هرچه بیشتر تلاش کند.
مشاور رییس قوه قضاییه با تشریح موقعیتهای مختلفی که هر سازمان امکان مواجه با آنها را دارد، تصریح کرد: باید با استفاده از تجاربی که در اختیار داریم، بکوشیم نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم تا از فرصتسوزی که مهمترین آفت اداری است، مصون بمانیم.
تجاوز به قانون، عامل توسعه بزهکاری در جامعه رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه در ادامه سخنانش، قانونگرایی و ترویج فرهنگ قانونمداری را رسالتی مهم برشمرد و ادامه داد: تجاوز به قانون، عامل توسعه بزهکاری درجامعه است.
وی اضافه کرد: امروز نظام ما دشمنان قسمخوردهای دارد که توجه به این امر، مسئولیت ما را دوچندان میکند زیرا اگر نتوانیم نقاط ضعف خودمان رابشناسیم دچار مشکل خواهیم شد؛ هرچند عوامل خارجی در ایجاد مشکلات سهیم هستند اما نباید ازخودمان هم غافل شویم.
لزوم شناسایی متغیرهای بحرانساز درزندانها این مقام عالی قضایی همچنین با اذعان به سختی کار زندانبانی اظهار کرد: باید متغیرهای بحرانساز را شناسایی و مهارکنیم و البته در تصمیمگیریهایمان باید رضای حق را در نظر بگیریم.
وی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی در سازمان زندانها نیز بیان کرد: باید تلاش کنیم نیروی انسانی سازمان زندانها از لحاظ روحی تقویت شود.
جهانگیر در ادامه سخنانش با یادآوری نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی" گفت: در بخش فرهنگی کارهای زیادی میتوانیم انجام دهیم که البته مستلزم یک تلاش جهادی است.
وی با بیان اینکه این نظام متعلق به حضرت ولیعصر (عج) است، تصریح کرد: خشنودی امام زمان (عج) و نایب برحقشان قطعا تاثیر معنوی بسزایی در کار ما خواهد گذاشت که بر این اساس همه باید تلاش جدیدی را شروع کنیم.
زندان محل مجازات نیست رییس سازمان زندانها در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه زندان محلی برای مجازات نیست، یادآورشد: زندان محلی برای اداره کسانی است که بر طبق قانون، اصلاح رفتار و تربیت آنان به ما سپرده شده است.
مشاور رییس قوه قضاییه تصریح کرد: باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که تنها ابزار ما برای اصلاح و تربیت محدودیت آزادی مجرمان است نه محدودیتهای دیگر و اگر محدویتهای دیگر وجود دارد باید در رفع آن بکوشیم.
وی تصریح کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که اصلاح و تربیت زندانیان برای بازگشت سعادتمندانه به جامعه با حرف و شعار محقق نخواهد شد بلکه باید درعمل، عملکرد اثربخشی داشته باشیم.
انتهای پیام/