به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، رییس اداره بهداشت حرفه ای و مشاغل خاص وزارت بهداشت و برگزار کننده این کنفرانس بین المللی گفت: اعضای برگزار کننده طی این بیانیه ضمن تاکید بر اهمیت حفظ سلامت نیروی کار، کشورهای جهان را به تقویت زیر ساختهای لازم به منظور ارائه خدمات ایمنی و بهداشت حرفهای به نیروی کار به طرز مناسب و موثر فرا خوانده اند.
وی افزود: افزایش پوشش همگانی سلامت جزو مهمترین مفاد این بیانیه بوده همچنین پیشبینیهای شاخصهای ایمنی و بهداشت حرفهای کاربردی در کشورهای منطقه برای بیان وضعیت واقعی سلامت نیروی کار از دیگر برنامههای قابل اجرا در این بیانیه عنوان شده است.
دکتر عزتیان گفت: در مفاد این بیانیه لزوم برگزاری نشستهای تخصصی و فنی همراه با توجه به حفظ سلامت کارگران در تمامی مشاغل صنعتی و محیطهای کاری از جمله کشاورزی و معادن و به روز رسانی دانش ایمنی و بهداشت حرفهای مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی افزود: تبادل اطلاعات به منظور ارائه شاخص اعتبار بخشی بیمارستانها نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
دکتر عزتیان گفت: کشورهای عضو محدوده مدیترانه شرقی امرو در دو فاصله زمانی سالهای 2020 تا 2025 ملزم و متعهد به ارتقاء سطح برنامه های سلامت نیروی کار شدند. جلب نظر سازمانهای مردم نهاد و بخش خصوصی در راستای اهداف بخشهای دولتی از جمله نکات مورد تاکید نشست بین المللی سمنان بود.
وی گفت: تربیت گروههای هدف این برنامه از جمله تربیت نیروی فنی و متخصص بهداشت حرفهای، پزشکان طب کار و پرستاران جزو برنامه های موثر این نشست بوده است.
رییس اداره بهداشت حرفه ای و مشاغل خاص وزارت بهداشت در پایان گفت: این نشست با حضور نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و حدود 20 کشور از جمله کشورهای محدوده مدیترانه شرقی و نمایندگانی از اروپا از جمله کشورهایی مثل فنلاند، هلند، سوئیس، مراکش، آفریقای جنوبی، مصر، کویت، بحرین، امارات، هند، عمان، تایلند و همچنین مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت، نمایندگان وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی، وزارت نفت، سازمان بهزیستی کشور، معاونت راهبردی ریاست جمهوری و دیگر سازمانهای تاثیرگذار برگزار شده است و همچنین سازمانهای بین المللی نظیر WHO، ILO، WONCA،ACGH در این نشست همکاری و حضور فعال داشتهاند.
انتهای پیام/