به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، تویسرکانی معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار با روسای کانونها و جوامع سر دفتران و دفتریاران اسناد رسمی سراسر کشور ضمن اعلام این مطلب، با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار و فرآیندهای اداری برای رسیدن به سلامت اداری، افزایش بهره وری و خدمت رسانی به مردم گفت: بهتر است منابع و امکانات، با هزینه کمتر و خدمت بهتر و ارزان تر به مردم ارائه شود، چرا که برخی از هزینه ها به صورت پنهان بر کشور و مردم تحمیل می شود و این موضوع در برنامه پنجم توسعه، سند چشم انداز 20ساله و تعابیر مختلف از سوی مقام معظم رهبری نمایان و بر آن تاکید شده است.
وی افزود: برای طی کردن سریع مسیر توسعه باید به تمام این نکات توجه شود چرا که در غیر این صورت به نقطه مطلوب نخواهیم رسید.
معاون رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در ابتدای اجرای صدور اسناد به صورت الکترونیکی، مشکلات و مخالفتهایی با این طرح ابراز شد ولی با اجرای آن اکنون ده ها میلیون کاغذ و اوراق در سیستم دفاتر اسناد رسمی حذف شده که این نشان دهنده فرهنگی است که برای اجرای ثبت الکترونیکی اسناد در سراسر کشور در بین تمامی سران دفاتر ایجاد شده است.
تویسرکانی گفت: با اصلاح فرآیندها و ایجاد سامانه های الکترونیکی، تحولات چشمگیری در نحوه خدمت رسانی به متقاضیان صورت گرفته و به سمت الکترونیکی کردن تمامی فرآیندهای ثبتی در حرکتیم.
وی بیان داشت: برای اجرای ثبت الکترونیک اسناد در دفاتر اسناد رسمی نیازمند بهرهگیری از زیر ساختهای موجود در کشور از جمله اینترنت و سامانه های برخی دستگاههای اجرایی بودیم که در ابتدای امر برخی از این عوامل دچار نواقصی بود که با پیگیری های به عمل آمده این مشکلات مرتفع گردید و هم اکنون وضعیت فعالیت این سامانه در شرایط مطلوبی قرار دارد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: با الکترونیکی شدن ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی نیز از صدها هزار مراجعه به سازمان ثبت کاسته شد و هم اینک خدمات بهتر، سریعتر و بالاتری به مردم ارائه می شود.
وی ابراز امید واری کرد در آینده نزدیک با فعالیت هایی که در حال انجام است بتوان برخی از دعاوی مربوط به اسناد رسمی را در ادارات اجرای اسناد رسمی سازمان ثبت با فرایند مختصرتری انجام داد تا هم از بار سنگین پرونده ها و دعاوی مستند به سند رسمی در دادگستری کاسته شود و هم خدمات بهتری به مردم ارائه گردد.
تویسرکانی در انتهای سخنان خود بر تعامل هرچه بهتر کانونها و جوامع سردفتری سراسر کشور با این سازمان و تشکیل هرچه سریعتر کانونهای استانی تاکید نمود.
محمد رضا دشتی رییس کانون سردفتران و دفتریاران نیز در این دیدار، اقدامات انجام گرفته در سازمان ثبت در خصوص الکترونیکی شدن فرآیندها و به خصوص اجرای ثبت آنی معاملات را انقلابی بزرگ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور عنوان کرد و گفت: تغییراتی که در سازمان ثبت برای حرکت از ثبت سنتی به سوی الکترونیکی شدن کارها انجام شده، با مشکلاتی روبرو بود که با همکاری سران دفاتر اسناد رسمی و بخش های مختلف این سازمان، با موفقیت انجام شد.
وی ابراز امیدواری کرد که در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی است سران دفاتر هم بتوانند سهم مهمی در تحقق این امر داشته باشند.
در ابتدای این دیدار، تعدادی از سران دفاتر اسناد رسمی به نمایندگی از روسای کانون ها و جوامع سردفتری سراسر کشور نکاتی را در خصوص تعامل هرچه بهتر کانونها و جوامع سر دفتری با سازمان ثبت اسناد و املاک، پرداخت هزینه ها به خزانه، حذف دفاتر مطرح کردند.
انتهای پیام/