سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش رنگ و کیفیّت
میوه ها در اثر نفوذ نور بیشتر در فصل رشد به داخل تاج درخت از فواید هرس سبز یا همان هرس تابستانه است.
وی تصریح کرد: عملیات هرس تابستانه به منظور حذف گل ها، میوه های اضافی، تُنک کردن، ایجاد زخم بر روی پوست ساقه(برای تبدیل شاخه نابارور به بارور)، حذف نَرَک ها و پاجوش ها انجام می شود.
اسکندری ادامه داد: اجرای هرس سبز درختان در فصل رشد از اوایل بهار تا اواخر تابستان امکانپذیر است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: هرس تابستانه در مقایسه با هرس زمستانه، بیشتر سبب کاهش رشد و پاکوتاهی درختان می شود.
وی اظهار داشت: از علل کاهش رشد و پاکوتاهی درخت به وسیله هرس سبز می توان به کاهش میزان سطح فعال برگ ها و کاهش مقدار ذخیره مواد کربوهیدرات برای تامین انرژی و رشد رویشی در سال بعد اشاره کرد.