به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود پی بردها ند مصرف یکسری غلات در وعدهٔ صبحانه در هر روز میتواند شانس زندگی طولانیتر در نجات یافتهگان از سکتهی قلبی را تا حد زیادی افزایش دهد.
گفتنی است، مصرف غلات بویژه غلات فیبردار باعث کاهش نرخ مرگ و میر بین افراد سکته کرده میشود.
بررسیها نشان میدهند، این تحقیق براساس انجام آزمایش بر روی افراد مبتلا به سکته قلبی در طول ۹ سال بدست آمده است. این تحقیق بر روی حدود ۲ هزار و ۲۵۸ زن و هزار و ۸۴۰ مرد که سکتهٔ قلبی کرده بودند، انجام شده است.
پژوهشگران مصرف انواع غلات، میوهها و سبزیجات را به ویژه در وعدهٔ صبحانه به این دسته از افراد توصیهٔ اکید مینمایند.
مصرف فیبر سبب کاهش کلسترول خون، کاهش قند خون و وزن میشود.
علاوه بر مصرف این نوع مواد عوامل دیگری مانند سن، سابقهٔ پزشکی، سایر عادتهای غذایی و شیوهٔ زندگی افراد نیز در افزایش شانس زنده ماندن آنها پس از سکتهٔ قلبی مؤثر است.
انتهای پیام/