هنوز خیلی‌ها خرید پنیر پیتزا، سوسیس و مواد لازم برای تهیه پیتزا و غذاهای فست فود را به نوع بسته‌بندی‌های آن ترجیح می‌دهند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ محل تولید و یا تاریخ انقضای اقلام فله‌ای از مهمترین مواردی است که خریداران آن‌ها باید به آن توجه کنند زیرا انواع میکروب‌ها و ویروس‌ها در آن‌ها بسیار زیاد است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند به گفته کارشناسان تغذیه برای از بین بردن میکروب‌های قارچ و یا پنیر پیتزای باز باید آن‌ها را حرارت داد که میکروب‌ها از بین بروند که همین باعث به وجود آمدن سمی در آن‌ها می‌شود که در طولانی مدت آثار مخربی در بدن به جای می‌گذارد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اقلام غذایی از درجه‌بندی خاصی برخوردارند که معمولاً درجه پایین‌تری از قارچ و یا پنیر پیتزا در نوع فله‌ای آن موجود است همچنین مطالعات اخیر محققان نشان می‌دهد ظاهر، طعم و بوی قارچ و یا پنیر پیتزا به خوبی گواه از نوع مرغوب آن‌ها دارد و تا جایی که ممکن است افراد نباید نوع باز آن‌ها را خریداری کنند.

انتهای‌پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار