مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد در میان فست فودهایی نظیر همبرگر، سیب زمینی، ساندویچ، پیتزا با انتخابی مناسب و سالم می‌توان بهترین و سالم‌ترین غذای مورد نظر را از میان منوهای رنگارنگ انتخاب کرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی غذاهای فست فود در سراسر دنیا دریافتند که پیتزا به دلیل نوع نان آن و آرد مصرف شده در نان آن و استفاده از اقسام سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای،‌ ذرت، قارچ، فلفل‌های رنگی و ... می‌تواند به نسبت سایر فست فودها سالم‌تر باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند پیتزا می‌تواند غذایی مناسب برای افراد ضعیف و لاغر و افرادی که از کم وزنی رنج می‌برند باشد و با مصرف آن‌ها می‌توانند انرژی لازم و مورد نیاز برای بدن را به دست بیاورند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، بیشتر فروشگاه‌های فست فود در سراسر دنیا این روزها برای جذب مشتری سعی در ارائه خدمات مطلوب برای مشتریان خود دارند و با شناسایی یک فروشگاه مناسب فست فود می‌توانید مقوی ترین غذای دنیا را حتی تا 2 بار وعده غذایی در طول هفته نیز میل کنید.

همچنین مطالعات نشان می‌دهند مصرف این غذا نباید بی‌رویه و بیش از حد باشد زیرا باعث تجمع چربی در بدن و ایجاد نفس تنگی در فرد می‌شود و بروز بسیاری از بیماری‌ها را به دنبال خواهد داشت.

انتهای‌پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار