شاعری از سازمان های آب و فاضلاب، محیط زیست و وزارت صنایع خواستارشد؛
شاعری از سازمان های آب و فاضلاب، محیط زیست و وزارت صنایع خواستارشد؛
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران علی محمد شاعری با اشاره به 683 تن پسماند صنعتی و 7 هزار تن پسماند خانگی شهر تهران تصریح کرد: این پسماندها توسط شهرداری تهران به صورت مکانیزه جمع آوری می شوند که جای خوشحالی است که پایان دفع غیربهداشتی این زباله ها را در سال 91 در سطح شهر تهران داشته ایم.
وی رویکرد شهرداری تهران را استفاده از نیروگاه های زباله سوز عنوان کرد و در این باره گفت: در خصوص این نیروگاه های زباله سوز باید مدیریت پایدار پسماند در سطح شهر تهران اقدامات لازم را به انجام رساند. ضمن اینکه پسماندها بخشی از انرژی نیروگاه های زباله سوز را نیز تولید می کند.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدارشهرداری تهران بخشی از برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران را تامین 2مگاوات برق پایتخت خواند و در این باره تصریح کرد: تا پایان برنامه پنج ساله دوم شهرداری شبکه برق تهران از نیروگاه های زباله سوز بهره خواهند برد.
شاعری با اشاره به دو میلیون مترمکعب فاضلاب که در جنوب شهر تهران رهاسازی می شود، افزود: سازمان آب و فاضلاب در کوتاه ترین زمان ممکن باید این موضوع را حل کند تا تمدید منابع آب تهران و آب خام شهری ایجاد شود.
وی بیش از 17 هزار واحد صنعتی را که فاضلاب خود را رها سازی می کنند از جمله خطرات پایتخت خواند و خاطر نشان کرد: این فاضلاب ها در معابر و اراضی کشاورزی رها می شود که در این باره باید سازمان محیط زیست و وزارت صنایع برخورد جدی را لحاظ کند.
رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار با بیان اینکه این زباله ها در مزارع جنوب شهر تهران تخلیه می شوند و خاک را آلوده می کنند، اظهار کرد: این زباله ها و مواد آلاینده آنها از طریق مواد غذایی و سبزی و سیفی جات مجددا در سفره غذایی ما جامی گیرند و ناامنی بهداشتی را به وجود می آورند.
شاعری حجم فاضلاب های شهری را زیاد خواند و افزود: از 2 میلیون مترمکعب فاضلاب شهر تهران، 75 تن پسماند بیمارستانی است که بخش عمده ای از این زباله های خطر ساز را شامل می شود.از این رو لازم است تا مدیریت و بی خطر سازی آنها در سریعترین زمان ممکن در دستور کار قرار گیرد.
انتهایپیام/