به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران از روابط عمومی سازمام بهزیستی، «حمیدرضا الوند» افزود: قانون حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست هنوز ابلاغ نشده اما تصویب آن زمینه واگذاری بسیاری از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: سال گذشته توانستیم بسیاری از فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی را در استانهای مختلف به خانواده های متقاضی واگذار کنیم.
الوندی تاکید کرد: بسیاری از کودکان بدسرپرست و بیسرپرست در گذشته برای فرزند خوانده شدن باید سه سال منتظر مراجعه اقوام و یا والدینشان به مراکز بهزیستی میماندند؛ اما با این قانون جدید نیازی به انتظار نیست و میتوان کودکان بیسرپرست را به خانوادهها سپرد.
مدیرکل امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی کشور گفت: بسیاری از استانهایی مانند خراسان رضوی، گلستان، یزد و مرکزی با تصویب قانون جدید فرزندخواندگی تعیین تکلیف شده و توانستند زمینه واگذاری تعداد بیشتری از کودکان بدسرپرست و بیسرپرست را فراهم کنند.
الوند با یادآوری اینکه سالانه یک تا دو درصد به تعداد کودکان پذیرش شده در مراکز سازمان بهزیستی افزوده میشود، گفت: پس از تحقیقات لازم درباره کودکانی که به سازمان بهزیستی واگذار میشوند، سعی میکنیم تا بسیاری از این فرزندان را به خانوادههای خود بازگردانیم.
وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی همچنین زمینه واگذاری این کودکان را به خانوادههای جایگزین و یا اقوام خود فراهم میکند و بر همین اساس سالانه مقدار کمی به تعداد کودکان افزوده میشود.
مدیر کل امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه سالانه بیش از یکهزار کودک وارد بهزیستی میشود، یادآور شد: از طریق فرزندخواندگی، سرپرستی موقت، تشکیل زندگی مستقل، از طریق ازدواج و سربازی و همچنین توانمندسازیهای اجتماعی، اقتصادی و خانگی همین حدود کودک نیز از سیستم پوشش سازمان بهزیستی خارج میشوند.
انتهای پیام/