به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، محمد نادری، ضمن توصیه به افرادی که میخواهند آموزش قالیبافی ببینند به حضور در دورههای آموزشی معتبر، گفت: هنرجویان از ثبتنام در کارگاههای آموزشی غیرمجاز خودداری کنند، چون هدف این کارگاهها صرفا کسب درآمد است. این کارگاهها در واقع نه قالیباف تربیت میکنند و نه کمکی به صنعت فرش دستباف میکنند.
وی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه ویژه مربیان فرش، اظهار کرد: این کارگاه به منظور آسیبشناسی فرش دستباف، تهدیدها و فرصتها و بررسی نقاط ضعف و قوت در حوزه فرش دستباف برگزار شد.
نادری یادآور شد: تفاهمنامهای در سال 89 با مرکز آموزش فنی و حرفهای در ارتباط با شناسایی بافندهها و برگزاری آزمونهایی که در ارتباط با استانداردهای آموزشی فرش وجود دارد، به امضاء رسید.
رئیس اداره امور فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: به منظور آسیبشناسی صنعت فرش استان در وهله اول مشکلات آموزشی در حال بررسی است.
وی ضمن اشاره به برگزاری نشستهای متعدد در راستای هدفمندی آموزشها در این عرصه، عنوان کرد: آموزشهایی هدفمند است که برای بافندهها اشتغالزایی ایجاد کند، بنابراین تحقق این هدف مستلزم همکاری جامعه فرش دستباف استان و ایجاد تعامل بین مرکز آموزش فنی و حرفهای و سازمان صنعت و معدن است.
نادری گفت: برگزاری دورههای آموزشی با استانداردهای موجود مثل آموزشهای طراحی، نقشه، چلهکشی، سلیقهیابی و رنگرزی با استفاده از اساتید آموزشی با همکاری فنی و حرفهای در حال پیگیری است.
رئیس اداره امور فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در ادامه بیان داشت: دو کارگاه آموزشی با مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت در سطح استان و در شهرستان اراک وجود دارد و مابقی کارگاهها به صورت غیرمجاز فعالیت میکنند.
وی با اشاره به صدور حدود دو هزار و 890 کارت قالیبافی در سال گذشته، عنوان کرد: از مجموع این افراد دو هزار و 584 نفر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدهاند و هزار و 739 گواهی صلاحیت حرفهای بافندگان با همکاری سازمان فنی و حرفهای صادر شده است.
انتهای پیام /م