معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری:

"اقتصاد دانش‌بنیان" یک الزام گریزناپذیر است

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری بیان کرد: اقتصاد دانش بنیان ضرورت ارتقای صنعتی و اقتصادی کشور است و از سوی دیگر یک آرزو برای متخصصان و پژوهشگران ما محسوب می‌شود. اقتصاد دانش بنیان حتی الزام زیست محیطی هم دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمود شیخ زین الدین معاون نوآوری و تجاری سازی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عنوان کرد: امروز در نقطه مهمی از شروع مسیر برنامه‌ریزی علمی و فناوری چند سال آینده قرار داریم. در دوره جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تغییراتی ایجاد شده است اما همانطور که پیش از این عنوان شده، اصل بر تداوم راه گذشته است اما هر جا که براساس شرایط کشور، اصلاح، تغییر و تکمیل لازم باشد آن را اعمال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه امروز اقتصاد دانش بنیان مطالبه راس هرم نظام است، افزود: اقتصاد دانش بنیان ضرورت صنعتی و اقتصادی است و حکم مبنایی در برنامه‌های بالادستی دارد. از سوی دیگر یک آرزو برای متخصصان و پژوهشگران ما محسوب می‌شود.

معاون نوآوری و تجاری سازی نوآوری همچنین ابراز کرد: اقتصاد دانش بنیان دیگر یک انتخاب نیست بلکه دلایلی منطقی برای حرکت به سمت آن داریم.

دکتر شیخ زین الدین با بیان اینکه در بخش عرضه اقتصادی فعالیت‌های خوبی صورت گرفته اما در بخش تقاضا اتفاق جدی رخ نداده است، ادامه داد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد صرفا یک دستگاه علمی و فناوری نباشد. شاید بتوان گفت که دستگاهی است فعال در حوزه اقتصاد فناوری؛ اقتصاد مبتنی بر دانش. بنابراین در دوره جدید، از موازی کاری با دستگاه‌های دیگر دوری کرده است.

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری با اشاره به تجربه موفق برگزاری نمایشگاه مواد و تجهیزات آزمایشگاهی در توجه به تولید داخلی، گفت: ما باید سعی کنیم در برنامه هایمان منابع بین نسلی را حفظ کنیم و در کنار آن به اشتغال و کسب درآمد از منابع غیرنفتی توجه کنیم. این موضوعات جزو دغدغه‌های اصلی ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

ایجاد شرایط مناسب برای کنش میان بخش دانش و صنعت کشور را از جمله فعالیت‌هایی است که شیخ زین الدین آن را به عنوان فعالیت‌های اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کرد و افزود: تلاش ما این است که نقش و هویت راهبردی معاونت را در برنامه جدید کشور به سمت اقتصاد دانش بنیان با مختصات دقیق شناسایی می‌کنیم و از صاحبان بنگاه‌ها می‌خواهیم نقش جدی تری در این زمینه ایفا کنند. در واقع مساله اساسی ما این است که فعالیت‌های دانش بنیان را به یک محصول اقتصادی تبدیل بکنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار