گفتنی است، پزشکان برای به دست آوردن پوستی زیبا و شاداب در فصل بهار به افراد توصیه میکنند از خوردن غذاهای فرآوری شده و کنسرو شده خودداری کنند و از غذاهای مفید برای تغذیهٔ پوست مانند گندم و همینطور دانههایی مانند لپه، عدس، لوبیاسبز، لوبیا چیتی، شاهبلوط و میوههایی مانند هندوانه، هویج، تمشک، آناناس، گیلاس، گلابی، سیب، کشمش و انگور در وعدههای غذایی خود استفاده نمایند.
علاوه بر سبزیجات و گیاهان، مصرف غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ مانند ماهی میتواند سبب شادابی پوست در فصل بهار شود.
اغلب افراد در فصل بهار به دلیل تغییرات آب و هوایی دچار التهاب در سطوح کم و یا زیاد در ناحیهٔ پوست صورت خود میشوند که با راهکارهای ارائه شده میتوانند پوستی، سالم، براق و با طراوت در فصل بهار داشته باشند.
علاوه بر انواع خوراکیهای سالم، مصرف مایعات به ویژه آب به میزان فراوان میتواند آب رسانی مؤثری به سلولهای پوستی انجام دهد.
انتهای پیام/