به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛سابقه فعالیت سیاسی و اجرایی دکتر سید رضا نوروززاده به شرح زیر است.
* عضو انجمن اسلامی دانشجویان(سال59-58)
* شرکت در تسخیر لانه جاسوسی(سال58)
* عضو انجمن مهندسین(سال68)
* رئیس انجمن مدیران صنایع( سال۷۷)
* رئیس تولیدگرایان پنج دوره مجلس شورای اسلامی
* عضو گروههای پیرو خط امام
* مهندس تولید کارخانجات قند(سال63-61)
* رئیس و دبیر آموزش و پرورش(سال66-61)
* رئیس کمیسیون صنایع و معادن
(دوره های3-4-5-6 مجلس شورای اسلامی)
---------------------------------------------------------------------------------
سیدرضا نوروززاده در سال ۱۳۳۱ در شهر اسفراین(روستای روئین) متولد شده است. لیسانس شیمی کاربردی را از دانشگاه شهید بهشتی اخذ و ارشد مهندسی صنایع را در دانشگاه امیرکبیر سپری کرده است. فوق لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی است، در سازمان مدیریت صنعتی هم کارشناسی ارشد مدیریت دولتی را گذرانده و دوره دکتری را در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در زمینه مدیریت صنعتی به پایان برده است. فعالیت سیاسی و اجتماعی خود را پیش از انقلاب آغاز کرد. بخشی از دوران دانشجویی به پیش از ۱۳۷۵ بازمی گردد و بخش دیگر به بعد از آن.
امرار معاش را از کارخانه قند آغاز کرد اما سر از آموزش وپرورش درآورد چون در ابتدای انقلاب بهای زیادی برای آموزش و پرورش قائل بودند. با این که کارشناسی ارشد وی با نیازهای آموزش و پرورش همخوانی نداشت، با مدرک لیسانس استخدام شد؛ الان هم اگر سابقه وزیران کشور را نگاه کنید بخش قابل توجهی از آنان از استخدام در آموزش وپرورش شروع کرده اند.
اوایل انقلاب هم شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید مفتح تأکید زیادی روی آن داشتند. شهید رجایی هم نمونه دیگری بود که در آموزش وپرورش رشد یافته بود. به این ترتیب نوروززاده هم در سال ۱۳۶۱ از آموزشوپرورش آغاز کرد. مدتی دبیر شیمی بود اما بهتدریج سلسله مراتب را طی کرد تا سال ۱۳۶۶ به عنوان رئیس آموزشوپرورش منصوب شد. سال ۱۳۶۷ بهعنوان نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و از آن به بعد تا به حال در تمام دوره ها نماینده این شهر بوده است.
دلیل ورودش را به این حوزه، سوابق سیاسی و گرایش های طبیعی اوایل انقلاب توصیف می کند و می گوید دانشجوی پیرو خط امام بوده و در آن دوره که مجمع روحانیون مبارز از روحانیت جدا شده بود، وارد عرصه سیاسی شد و از آنجا که سردمداران این مجمع هم مانند سایر گروه های سیاسی در حوزه های انتخاباتی نیروهای همفکر و هممرام را شناسایی و حمایت می کنند، نوروززاده هم در آن زمان با ترغیب مجمع روحانیون وارد این عرصه شد. فرماندار وقت هم آقای قنبر خردمند که برادر شهید بود نیز از وی خواست مشارکت کند.
آن زمان هم رقابت و تبلیغات مثل حالا نبود. به گفته نوروززاده، بار اول به اعتبار شهرت و حیثیت خانواده و نیاکانش به مجلس راه یافت اما از آن بعد به دلیل عملکرد و پیگیری مطالبات مردم. پدرش که در سال ۱۳۸۲ درگذشت، از کشاورزان شناختهشده اسفراین بود.
به این ترتیب وی اکنون پنج دوره است که نمایندگی مردم اسفراین را بر عهده دارد. به دلیل تخصص و مهارت هایش از همان ابتدا در کمیسیون صنایع و معادن مشغول بوده است و از این رو زیر و بم صنعت را بهخوبی می شناسد. سال ها مخبر و رئیس کمیسیون صنایع بوده است.
پرويزي - قوامي - نوروز زاده
یا علی مدد
گسترش صنايع مبارك