"کوین بریت" و "کلودیا موتی" دو فیلسوف و استاد دانشگاه در آستانه سومین سال برگزاری جشنواره "افق نو" اظهارنظر جالبی در مورد اين همايش و ديدگاه‌شان در مورد صهيونسيم مطرح كردند.

به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران، جشنواره بین‌المللی فیلمسازان مستقل سه سالی تحت عنوان جشنواره افق نو شناخته شده است و به موضوعاتی چون جنبش وال استریت،‌بیداری اسلامی نقش لابی‌های صهیونیستی در بحران کنونی آمریکا و اروپا می‌پردازد.
 
این همایش یکی از قوی‌ترین‌ همایش‌های ضد صهیونیستی است که در آستانه سومین سال برگزاری‌اش گفتگویی با دو نفر از استادان برجسته میهمان این همایش انجام دادیم.
 
"کوین بریت" از جمله‌ کسانی است که جزء میهمانان همایش "افق نو" است و در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: وقتی متوجه شدم که جشنواره "افق نو" برگزار نمی‌شود بسیار متاثر شدم چرا که این جشنواره فرصتی بود که ما می‌توانستیم افکار خود را به صورت آزادانه بیان کنیم.
 
عضو گروه تحقیق بر روی یازده سپتامبر و نیز عضو موسس اتحاد مسلمان، یهود و مسیح ادامه داد: ما در جشنواره افق نو در مورد مسائل و مفاهیم صحبت می‌کردیم که در جامعه غربی به ویژه ایالت متحده آمریکا این امکان برایمان فراهم نبود.
 
این استاد دانشگاه آمریکایی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری این چنین همایش‌هایی در حوزه مبارزه با صهیونیسم و مسائل مربوط به فیلمسازی هالیوودیسم به پایتخت مبارزه با صهیونیسم تبدیل شده است.
 
همچنین در ادامه با کلودیا موتی که از دیگر حاضران این همایش است گفتگوی کوتاهی داشتیم.
 
"کلودیا موتی" فیلسوف و استاد سابق دانشگاه در خصوص برگزاری جشنواره افق نو به خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: جشنواره افق نو اعتراضی‌است به جنبش و تفکر صهیونیستی و برگزار نشدنش برای من بسیار تعجب برانگیز بود.
 
وی ادامه داد: امیدوارم در برگزار نشدن جشنواره افق نو رابطه علت و معلولی وجود نداشته باشد چرا که این همایش نقش بسیار مهمی در شناساندن ریشه‌های صهیونیسم داشت.
 
موتی تصریح کرد: نه تنها فلسطینی‌ها بلکه همه دنیا سعی دارند که خودشان را از دست صهیونیسم نجات دهند و افق نو می‌توانست به این موضوع کمک کند.
 

انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار