به گزارش وب دا؛ دکتر خالقي نژاد در حاشيه بازديد رئيس و معاون بورد جراحان اطفال اروپا از مرکز آموزشي، پژوهشي و درماني دکتر شيخ مشهد تصريح کرد: روشهاي درماني به کار گرفته شده در جراحي کودکان در ايران برابر با استانداردهاي اروپايي است و اين امر موجب شده است که بورد جراحان اطفال اروپا به تمامي کشورهاي اروپايي توصيه کند که با ايران در زمينه تبادل دانشجو همکاري نزديک داشته باشند.
رئيس جامعه جراحان اطفال ايران افزود: به دليل بالا بودن کيفيت آموزش، پزشکان جراح ايراني مي توانند بدون گذراندن دوره هاي اضافي آموزشي در آزمون بورد اروپا شرکت کنند.
دکتر خالقي نژاد با اشاره به بازديد اعضا بورد جراحان اطفال اروپا از مراکز درماني ايران اظهار داشت: در سال گذشته اين گروه از چهار مرکز جراحي دانشگاه علوم پزشکي تهران و شهيد بهشتي بازديد کردند و پس از تائيد اين مراکز، تبادل علمي، تحقيقاتي و دانشجو ميان اين مراکز و کشورهاي اروپايي ميسر شد.
وي خاطر نشان کرد: درسال جاري نيز به منظور گسترش همکاري ها ميان مراکز درماني ايران و اروپا، بازديد هيئت بورد جراحان اطفال اروپا از بخش هاي جراحي اطفال دانشگاههاي علوم پزشکي مشهد، شيراز و اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.
رئيس بورد جراحي کودکان وزارت بهداشت با اشاره به توانمندي هاي علمي و پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ابراز اميدواري کرد:با تائيد بخش جراحي اطفال کودکان بيمارستان دکتر شيخ، توسط هيات بورد اروپايي ارتباط آموزشي و علمي اين مرکز با جامعه اروپا افزايش يابد.
بازديد هيات بورد جراحان اطفال اروپا از بيمارستان دکتر شيخ مشهد
براساس این گزارش، پرفسور جيان باتيستا پاريکي از ايتاليا و پروفسور پيوتر استفان شودرنا از کشور لهستان به منظور ارزيابي بخش جراحي اطفال بيمارستان دکتر شيخ به مشهد سفر کرده است.
رئيس بورد جراحان اطفال اروپا پس از بازديد از بيمارستان دکتر شيخ اظهار داشت: بيمارستان دکتر شيخ، مرکزي است که مراجعه کنندگان زيادي از مناطق مختلف دارد و تمامي آنها بر اساس استانداردهاي جهاني تحت درمان قرار مي گيرند.
پرفسور جيان باتيستا پاريکي با تاکيد بر گسترش ارتباطات و مراودات بيشتر علمي و تحقيقاتي ميان جامعه پزشکي ايران و اروپا خاطر نشان کرد: گسترش ارتباطات موجب افزايش اطلاعات در زمينه علل بيماريها و روشهاي درماني نوين بر روي کودکان و نوزادان مي شود.
وي خاطر نشان کرد: جمعيت کودکان در ايران بسيار بيشتر از کشورهاي اروپايي است و اين امر موجب شده که پزشکان و جراحان ايراني با تعداد بيشتري از مراجعه کنندگان و بيماران روبرو باشند و به همين دليل يکي از آرزوهاي من اين است که ارتباط ميان جامعه پزشکان اروپايي و ايراني بيشتر شود تا از اين طريق شناخت بيشتري از يکديگر داشته باشند.
رئيس بورد جراحان اطفال اروپا خاطر نشان کرد: يکي از مشکلات، تصويري است که رسانه هاي اروپايي از ايران ساخته اند که اين اطلاع رساني با واقعيت سازگار نيست و ارتباط بيشتر ميان جامعه جراحان و ايران موجب مي شود که سوء تفاهم هايي که وجود دارد برطرف شود.
انتهای پیام/