در مصرف آنتی بیوتیک برای کودکتان احتیاط کنید، چرا که این دارو‌ها خطر ابتلا به بیماری آسم را در آنها افزایش می‌دهد.

 دکتر احمد روان پارسا متخصص اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: احتمال ابتلا به آسم در کودکانی که آنتی بیوتیک مصرف می‌کنند، بیشتر از دیگر کودکان است. 

وی ادامه داد: کودکان دچار سه نوع مختلف بیماری آسم می‌شوند. مشکلات تنفسی موقت که پس از ۳ سالگی رفع می‌شود، آسم تأخیری که پس از ۳سالگی ایجاد می‌شود و آسم دائمی. 

وی افزود: بیش از نیمی از کودکان قبل از سن یک سالگی در هنگام مواجه با بیماری‌ها تحت درمان‌های آنتی بیوتیک قرار می‌گیرند و این امر موجب می‌شود، خطر ابتلا به مشکلات تنفسی موقت در این کودکان دو برابر و خطر آسم دائم بیش از نیمی از آنها را تهدید کند. 

روان پارسا تصریح کرد: رابطه میان آسم و آنتی بیوتیک به این معنا نیست که این دارو‌ها باعث ایجاد آسم می‌شوند بلکه عوامل دیگری نظیر عفونت‌های تنفسی درکودکان نیز نقش دارند. 

این متخصص اذعان داشت: آسم یک بیماری مزمن التهابی ریه‌ها و مجاری تنفسی است. اگر کودکی مبتلا به آسم باشد، این مجاری تنفسی تحریک شده و ورم می‌کند و این مسئله می‌تواند بر توانایی تنفس کودکتان تأثیر بگذارد. 

وی در پایان اظهار داشت: اکثر کودکان مبتلا به آسم می‌توانند با دارو‌ها، آموزش و برنامه مناسب در زمان حملات آسمی و با پیگیری‌ها و آزمایش‌های مداوم پزشکی زندگی طبیعی داشته باشند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: دارو ، آنتی بیوتیک ، آسم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار