به گزارش حوزه
احزاب باشگاه خبرنگاران، "آیتالله مکارم شیرازی" در دیدار جمع زیادی از علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان، با تاکید بر این که امروز جهان اسلام در بدترین وضع ممکن است، اظهارداشت: اگر نگاهی به کشورهای اسلامی از جمله سوریه، عراق، پاکستان، مصر، یمن، بحرین و دیگر کشورهای اسلامی بیندازیم به عمق توطئه دشمن پی میبریم.
وی بیان کرد: هرچند در مصر انتخاباتی برگزار شده، اما هنوز در آرامش نیستند و در دیگر کشورهای اسلامی مانند سوریه، یمن، عراق، پاکستان و مانند آن نیز مسلمانان بر اثر توطئه دشمنان به جان هم افتادهاند.
آیت الله مکارم شیرازی یادآورشد: دشمنان با برنامه ریزی همه ما را به جان هم انداختهاند به نحوی که هیچ زمانی مثل امروز رژیم صهیونیستی در حاشیه امن و ساحل آرامش قرار نداشته است.
این مرجع تقلید با بیان این که آیا شرایط ناگوار امت اسلامی نباید ما را بیدار کند؟ تصریح کرد: در بین کشورهای اسلامی تنها جمهوری اسلامی ایران است که شیعیان و اهل سنت به صورت مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند و هیچ مشکلی با هم ندارند، اما در غالب کشورهای اسلامی حتی در میان اهل سنت با یکدیگر آتش اختلاف و درگیری روشن است.
معظم له با تاکید بر این که تفرقه و اختلاف بنا به صریح قرآن نوعی شرک است، تصریح کرد: اگر انسان به حال امروز اسلام و مسلمین گریه کند جا دارد، دشمنان آتش اختلاف را به جان مسلمانان انداخته و خودشان تماشاگر اختلاف ما شدهاند.
وی افزود: در چنین شرایطی آیا علمای اسلام وظیفه ای ندارند؟ نباید هشدار دهیم، نباید تذکر دهیم و توصیه کنیم که وحدت و همدلی داشته باشیم؟
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که مشکل امت اسلام با کشت و کشتار و راه حل نظامی حل نمیشود، گفت: راه حل مشکلات اسلامی حفظ وحدت است نباید پیروان مذاهب اسلامی به مقدسات یکدیگر توهین کنند توهین به مقدسات مذاهب اسلامی جایز نیست.
آیت الله مکارم شیرازی اظهار داشت: من بارها عرض کرده ام اختلاف بین مذاهب اسلامی زیاد نیست، البته اگر بنشینیم و با هم صحبت کنیم، دور ننشینیم و به تهمت و دروغ های دشمنان گوش ندهیم.
معظم له با بیان این که مشکل امت اسلام با کشت و کشتار و راه حل نظامی حل نمیشود، گفت: مذاکره کردن، دور هم نشستن و صمیمانه سخن گفتن است.
وی بیان کرد: بنده مدتی در چابهار و مدتی نیز در مهاباد تبعید بودم و با اهل سنت رفیق و دوست بودیم و الان نیز با همدیگر ارتباط داریم.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: مسلمانان و پیروان مذاهب اسلامی نباید به مقدسات یا به علمای یکدیگر توهین کنند و ما تاکید کرده ایم که توهین به مقدسات مذاهب اسلامی جایز نیست.
معظمله تصریح کرد: البته اگر افراد نادان معدود و محدودی در بین شیعه و سنی تندروی کردند و به مقدسات یکدیگر توهین کردند، اینها معیار و دلیل نیست و ربطی به علمای طرفین ندارد و البته باید جلوی آنها نیز گرفته شود؛ معیار و ملاک، مراجع و علما است و اینجانب کتاب های زیادی نوشته ام در هیچ کدام از آنها توهین به مقدسات یا علمای اهل سنت نیست.
انتهای پیام/